Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supach

Marketing

još samo malo!

GENI, GENI KAMENI,
VATRA GORI U MENI,
GENI, GENI KAMENI,
TAKVI SMO MI ROĐENI



Da, ljudi moji..ili E MOJ NARODE! Još samo malo i kraj..jedva čekam..a onda maturalac..idemo u Španjolsku: Lloret de Mar..hotel Flamenco Frigola..kak bu nam super..e, to bu najbolji izlet ikad..stvarno.. I CAN'T WAIT!!
Al još samo malo..odbrojavamo dane…inače, dojmove, slike, sve bum vam stavila na blog pa se divite..ali naravno, i THOMPSON ide sa mnom na iPodu..bez njega nikamo…baš nikamo..upravo ga slušam..obožavam njegove pjesme..i njega.. :)
Dugo nisam pisala jer sam stalno morala učiti..svaki dan neki test..a to tako treba…s 5 bum prošla…kao i prethodne razrede…i tako…da vi znate kak Elenčica i ja kupujemo robu za maturalac..od odjeće do kozmetike..to je…nevjerojatno..Avon je pun narudžbi..haha…šalim se..malo sam pretjerala..ali je tako..kaj da vam još napišem?
Kaj ima kod vas novoga? Daria nisam vidla 3 dana..pa to je cijela vječnost…sutra pišemo lektiru i OPP i to su zadnji ispiti i usmeni..nemam više ništa..GOTOVO!! konačno je i to došlo..
Na more ne idem jer bum u Španjolskoj, onda praksa, pa 18. ROĆKAS, pa 2 godine veze s Dariom..opa, i ja bum došla u svijet odarslih..haha..druge godine na vozački, pa sam maturant..prošlo je moje srednje doba školstva..falilo bu mi to sve..posebno društvo..najbolja je to ekipa..meni je najbolja i ne bih mijenjala razred za nikaj..znate kak mi je..kak je i vama još ili je bilo..tak sam sretna..haha…
Idemo na stadion NOU CAMP, Pueblo Espanol, čarobne fontane, viteške igre,…vidla bum 4 države: Monaco, Francuska ( Cannes ), Italija i Španjolska…kupila bum svakome nekaj za uspomenu…ali naravno, sebi najviše..hah…se razumije…

DRHTI ZEMLJA,
KAMEN PUCA KROZ NEBESKA VRATA,
DOJAHAO BIJELI VITEZ
SA MAČEM OD ZLATA..

…..
DAJTE MI KOMAD
ZEMLJE SVETE,
ZEMLJA JE I MATI I DIJETE



Pusa



hotel FLAMENCO FRIGOLA

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us





Post je objavljen 08.06.2008. u 10:40 sati.