Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/angie969

Marketing

Nisu to ispušteni konci radi se o bubama :)

Stvarno su me nasmijale bung i anchi.

Drage moje i moji. Konačno mogu reći da sam dobro, nakon dugo vremena predobro. Iako će oni koji čitaju ovaj blog a nemaju mi se petlje obratiti osobno ( ne odnosi se na blogere i blogerice) biti izuzetno frustrirani slijedećim tekstom.
Ponavljam dobro sam, predobro sam zapravo prštim na sve strane koliko sam dobro.

Odakle mi snage neznam, zapravo naslućujem. Moj je Suđeni bio boem u svakom smislu elokventan veseljak rođen u krivo vrijeme i na krivom mjestu takvog sam ga i voljela, takav je sve one nedobre strane uvijek uspio učiniti manje važnim.
Bio je čovijek uvijek nasmijan pa čak i u bolesti.

Kada je moj minus period dostigao vrhunac, tada je kada od suza i boli organizam " zavrištao" nekakvim herpesima,poremećajem centra za ravnotežu, gubitkom preko 10 kg a stričeki doktori filali me pilulama za lilule nekoliko je riječi važne mi osobe bilo presudno da prestanem sažaljevati sama sebe, bacim pilulelilule u koš obučem crvenu majcu (omiljena boja Suđenog) kupim štikle i krenem novim putem. Zato jer sam milion posto sigurna da bi me volio vidjeti upravo ovakvu sada leptirastu s bubama u glavi.

Sunce moje drago uvijek je činio sve da na mojem licu uvijek bude osmjeh.

Nije lako zatvoriti podebelu knjigu lijepih i manje lijepih stvari nemogu reći da se mirim činjenicom da nije pored mene, nemogu reći da postoji zamjena za njega ali mogu reći da je novi list okrenut i knjiga je zasada ukoričeni naslov pun praznih bijelih,ružičastih,svjetloplavih i narančastih listova ako dodam još koji leptirić biti će previše.

Dakle drage moje Travian je igrica ,strateška koja se igra online. Tamo sam pronašla nećete vjrovati sakrivene iza nickova ljude kojima je rat u krvi, jude koje nisam susrela,vidjela niti čula preko 15 godina. Moje drage prijatelje, ponavljam samo prijatelje i suborce koji su se opet pokazali kao "braća po oružju" i na kapaljku mi svaku minutu uljevali snage da prebrodim tugu i krenem dalje. Hvala im .

Hvala i dragoj blogosferi i kavosferi , obaćajem suza neće biti dugo.

E da i obejćajem post o travianu ahahah nadam se da me nećete zaobilaziti u širokom krugu :)

Post je objavljen 08.06.2008. u 04:02 sati.