Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/angelo1

Marketing

POMOZIMO P. LUKI RAĐI!!!

Blogerica @leticia javila se s komentarom kojI je zapravo vapaj za pomoć čovjeku u velikoj potrebi. Njezinu molbu prenosim i cijelosti i sve blogere koji su humanitarno usmjereni, a osobito KRŠĆANE kojima je ljubav prema bližnjemu prva zadaća a karitas dužnost, potičem da pomognu koliko mogu i tako p. Luku podrže u nastojanju da se što prije vrati svojoj velikoj ljubavi: odgoju mladih da nauče činiti dobro i ljubiti svakoga čovjeka!

Don Angelo!
Javljam vam se kao svećeniku i kao jednoj osobi poznatoj medijima i javnosti. Molim vas iskoristite svoju popularnost u ono što je dobro, i ono što ne može čekati. Pater Luka Rađa u Krapinskim toplicama uči ponovno hodati, govoriti, lijevu ruku ne može koristiti. Njegovo liječenje je skupo, i nema sredstava, nastavak liječenja je neizvjestan.
Ako se mi kršćani ne organiziramo, njemu će biti uskraćena mogućnost ozdravljenja. Ako mu ne pomognemo, čemu sve naše priče o ljubavi i zajedništvu? Čemu čitanja Evanđelja, kako primati Tijelo Kristovo ako se oglušimo na brata u potrebi? Ovo je situacija u kojoj pokazujemo tko smo i čiji smo. Ako smo Božji svatko će učiniti koliko može da ovaj svećenik opet prohoda, da opet drži svoje propovijedi kao nekad, da opet služi svom Gospodinu kojeg ljubi iznad svega.
Don Angelo, prodrmajte savjest ljudi, probudite pozaspale, zagrmite kao što je grmio Ivan u pustinji! Ako se oglušimo, iznevjerili smo Krista koji trpi u svakom trpećem.
Pater Luka prije svoje prometne nesreće bavio se mladima, pomagao im, bio je revan u službi koja mu je od Boga povjerena. On ima još toliko toga za dati!
Pater ima blog p Luka, tu možete upoznati dušu ovog svećenika. Obraćam se i svima koji dolazite na blog don Angela. Otvorite svoja srca i učinite dobro. Bog će vas nagraditi. Svi možemo biti bolji ljudi, imamo priliku za to svaki dan. Molim vas.
Ovo je broj njegova žiro računa, PBZ: 2340009-3206845858 - nalazi se i na njegovu blogu. Molim vas nemojte ovo pročitati pa zaboraviti. Svaka kuna je važna, dajte koliko možete.


Još jednom vas sve, dragi i poštovani blogeri, potičem da se uključite u akciju pomaganju p. Luki. Ako samo Blog.hr ima oko pola milijuna blogera pa ako je među njima većina kršćana to znači da ovoga trenutka možemo krenuti sa značajnom humanitarnom akcijom. Ako golemi broj ljudi može pozivati skupe brojeve i glasovati za "svoje" kandidate u raznim tzv. realityjima, onda je kudikamo važnije žrtvovati barem sitniš za pomoć čovjeku. Stoga predlažem da se u HT-u (ako već ne postoji) otvori trajan broj 060itd. poziv na koji se može uplatiti određen iznos kuna.

Čak i ako se zanemari činjenica da je p. Luka svećenik, on zavrjeđuje našu pomoć kao običan čovjek u potrebi! Nije nužno biti kršćanin da bi se pomagalo. Dovoljno je biti ČOVJEK!
U čvrstoj vjeri i nadi da će @leticijin poticaj naići na velik odjek - svima najsrdačnije unaprijed zahvaljujem i sve uključujem u svoje svakodnevne molitve! Bog vas blagoslovio!!



Post je objavljen 06.06.2008. u 14:07 sati.