Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tuzasve

Marketing

Kunilingus (oralni seks)

Oralno zadovoljenje može biti nešto najlepše što ženi možete pružiti. Ono čini da se žena oseća voljenom, poštovanom i seksipilnom, da ne spominjemo što joj omogućava naročiti orgazam. Mnoge žene preferiraju kunilingus spram klasičnog odnosa, a onima kojima je potrebna ekstra stimulacija klitorisa, kunilingus pruža najlakši put do orgazma. Muškarci koji znaju dobro oralno da zadovolje partnerku među ženama se smatraju izuzetnim ljubavnicima.
Ako vam je neprijatan miris partnerkinih genitalija ili je njoj nelagodno jer strahuje da će vam miris smetati, predložite zajedničko tuširanje pre seksa koje takođe može biti deo predigre.
Pre nego što nastavite sa čitanjem, predlažemo da se upoznate sa anatomijom ženskih genitalija u sekciji „dijagram vagine“.
Zapamtite da gotovo ništa što radite „tamo dole“, dok oralno obrađujete ženu, ne može biti pogrešno, jer će svako lizanje i sisanje stidnih usana, klitorisa i ulaza u vaginu ženi biti više nego prijatno.

ORALNE TEHNIKE

Lizanje
Opuštene vilice i mekano isplaženog jezika počnite da ližete predeo od ulaza u vaginu do klitorisa i spoljnom ivicom vagine sa obe strane. Ponavljanje ove tehnike u oba smera može biti odličan uvod za dalju akciju.

Obrada jezikom
Većina nervnih završetaka u vagini se nalazi oko ulaza i unutar prvih par centimetara vagine. Ciljate ovu oblast jezikom tako što ćete ga gurati u otvor vagine. Tahnika je ograničena dužinom vašeg jezika ali pokušajte sa pomeranjem jezika unutra-napolje, kao i kružnim pokretima unutar ulaza vagine.

Palacanje
Raširite spoljne stidne usne prstima. Nežno palacajte isplaženog jezika oko klitorisa. Možete šarati okolo ali se stalno vraćajte na klitoris pošto je on najosetljiviji. Ovo će izludeti neke žene dok će drugima možda biti suviše intenzivno. Kada stimulišete klitoris neka to isprva bude lagano i nežno kako biste ispitali parnerkine reakcije i prilagodili nivo stimulacije.

Sledeće tehnike ne bi trebalo primenivati ako partnerka nije zaista uzbuđena i vlažna. Ovo su intenzivne tehnike koje ženama mogu biti suviše invazivne ako nije blizu orgazma.
Sisanje klitorisa
Prstima raširite stidne usne i izložite klitoris. Na kratko ga obuhvatite usnama i sisajte, pa odmah pustite. Ponavljajući ovu tehniku razdražujete maksimalno partnerku. Nipošto ne koristite zube dok sisate.

Zadržavanje klitorisa
Uzmite klitoris u usta i nežno ga sisajte, u isto vreme palacajući jezikom preko i oko njega. Ovo možete raditi lagano ili agresivnije, u kombinaciji sa guranjem prstiju u vaginu. Ova tehnika će omogućiti intenzivan orgazam.

Stimulacija klitorisa u pozi 69
Dok ste u pozi 69 (žena je gore, glavom na vašem penisu a njene genitalije su iznad vaše glave), gurnite jezik u cevast prostor oko klitorisa i pomerajte ga napred-nazad; ovo će ženi omogućiti osećaj sličan vašem kad vam je penis u vagini i dovesti je do eksplozivnog orgazma.

Ostali saveti
Dobar ljubavnik nikada ne miruje sa rukama dok oralno zadovoljava parnerku. Stoga istražujte, gurnite prst ili masirajte parnerkinu unutrašnjost butina i perineum.
Možete pokušati i sa raznim gelovima, uljima i lubrikantima (najbolje sa nekim ukusom). Neki od ovih proizvoda se zagrevaju dok ih trljate pa mogu pružiti dodatnu stimulaciju.
Žvaka ili bombona sa ukusom peperminta u ustima (ne prejake arome) takođe može poboljšati rezultate time što će vršiti dodatni nadražaj.



Post je objavljen 05.06.2008. u 22:10 sati.