Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tuzasve

Marketing

I ona želi isprobati nove stvari u seksu

Već dugo pokušavate smoći hrabrosti da svojoj dragoj predložite neke nove ideje koje bi probudile nove strasti u vašem ljubavnom gnijezdu? I dok vi razbijate glavu kako to učiniti, a da vas ne dočeka ...
... 'hladni tuš' ili još gore, šamar, sigurno niste ni pomislili da su i njoj možda na pameti slične ludorije. No, isto kao i vi, boji vam se to priznati da ne ispadne perverzna ili, ne daj bože, jeftina. Pomoći ćemo vam da razbijete led i predložite joj neke ideje među kojim će se naći ponešto za svačiji ukus.

Za zagrijavanje, promijenite nešto što nema veze s vašim seksualnim životom tako da razbijete svakodnevnu rutinu. Na taj način, riješit ćete se nečega što na neki način dominira vašom sretnom malom zajednicom i tako osloboditi put za nove, uzbudljive stvari. Na primjer, ako svake večeri s partnericom gledate TV, umjesto toga jednu večer otiđite u šetnju i na sladoled. Ako je prehladno za izlazak, odigrajte partiju karata ili otiđite do prijatelja. Nije bitno za što se odlučite, važno je samo da izaberite nešto što niste radili u proteklih mjesec dana. Kada se riješite rutine u provođenju večeri, bit će vam puno lakše riješiti je se i u krevetu.

Seks na javnom mjestu

Naravno, to ne znači da ćete se poseksati nasred, već se to odnosi na diskretnija mjesta poput parka, javnog wc-a, dizala,... mogućnosti je mnogo samo trebate biti dovoljno otvoreni da svojoj dragoj predložite tu egzbiciju. No, ne morate previše brinuti – mnoge žene pale se na seks na javnom mjestu isto kao i muškarci. Pomisao da bi vas netko mogao uloviti je baš nekako uzbuđujuća...

Vrijeme je za analni seks

Uz analni seks i danas se vežu razne kontroverze, a mnogi ga se još uvijek boje ili imaju averziju prema njemu – i to ne samo žene. Bez obzira na brojne predrasude, zahvaljujući raznim lubrikantima, analni seks može biti vrlo ugodan i zabavan. Područje anusa sastoji se od milijuna živčanih završetaka što znači da i analnim seksom možete doživjeti orgazam. A to se ne odnosi samo na vašu partnericu – stimuliranjem muške G točke koja se nalazi unutar rektuma i lako se može dosegnuti prstom, a ima opip kao tvrd, neobrađeni lješnjak, može izluditi svakog muškarca koji je dovoljno otvoren da pristane na takvo nešto.

Ovjekovječite seks kamerom

Mnoge svjetske zvijezde već su se ispraksirale na tom području pa zašto se i vi ne biste okušali? Za snimanje kamerom potrebna je određena količina hrabrosti, ali i povjerenje među partnerima što znači da je bolje ovakve stvari ne predlagati ako ste u vezi dva tjedna. Dakle, kada se odlučite ovjekovječiti seksualni odnos, nemojte izdati povjerenje svoje drage i pokazivati snimku uokolo prijateljima ili je, ne daj bože, staviti na internet. Snimanje seksualnog odnosa može biti i vrlo praktično jer slijedeći put umjesto odlaska u videoteku po pornić, za zagrijavanje možete jednostavno pogledati vlastiti uradak.

Otiđite zajedno u striptiz klub

Vremena kada su u striptiz barove zalazili samo muškarci daleko su iza nas. Žene ne vole gledati samo polugola muška tijela – podjednako mogu uživati i u svlačenju striptizeta. Dakle, otiđite zajedno u striptiz klub, ali bez vaših prijatelja, samo vas dvoje. U prilog vam ide i činjenica da golo, senzualno tijelo, erotski pokreti i seksi donje rublje može isto tako uzbuditi i vašu partnericu. A nakon toga, tko zna na što će sve biti spremna kada dođete kući...

Veži me nježno!

Vezivanje je odlična igrica želite li na kratko imati osjećaj nadmoći na svojom partnericom i obrnuto. Da biste to isprobali, nisu vam potrebni nikakvi posebni rekviziti, ruke joj možete vezati i njezinim gaćicama ili plahtom i ona će osjećati da je u vašoj milosti. Samo pazite da ne vežete prečvrsto jer bi se ugodan doživljaj mogao pretvoriti u vrlo bolan.

I za kraj, isprobajte dobre, stare uniforme: ona može biti medicinska sestra, sobarica ili striptizeta, a vi isprobajte kako je to biti u koži policajca, vatrogasca ili mornara. Otvorite se i priznajte jedno drugome koga biste najradije htjeli da ovaj drugi glumi. Prepustite se mašti, osjetilima i uživajte jedno u drugom!



Post je objavljen 05.06.2008. u 21:49 sati.