Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/iskrenpostenanngellboy1988

Marketing

Bitke između nje i njega

Svaka bitka treba strategiju, pa tako i ona u vlastitom domu. Pomislili ste na čarobnu formulu, ha? Žene prigovaraju, a muškarcu ponekad preostaje dešifriranje upućenih poruka!

Možda ćete reći, onako u sebi, kako je ovo još jedan u nizu savjetodavnih tekstova od kojih vam se diže kosa na glavi. Ako je tako, pronađite si neku drugu temu, kao na primjer kako imati snažnije trbušnjake ili novosti u svijetu tehnologije... Ako ipak mislite kako vam ovakvi savjeti mogu poslužiti, onda ste na pravom mjestu.

Dakle, život udvoje može biti jednostavniji – ako se potrudite shvatiti koje su to zapravo poruke koje vam šalje vaša bolja polovica, a šalje ih, i to neprestano.

Traži se nježnost
Kod nje se ne svodi sve na seks, ženama nedostaje nježnosti i razumijevanja, osjećaj da ih se sluša i čuje te poštuje. Kao i muškarcima, i ženama nedostaje ono što je bilo prisutno na početku veze. Pažnja, istraživanje, eksperimentiranje, ali nemojte odmah prionuti na uvrnute igrice, osim ako vam u razgovoru ne skrene pažnju na nešto iz te kategorije. Ako vam se seks pretvorio u rutinu, a znate što se pod tim misli, možda nije dovoljan jedan kompliment, brzinska masaža ili poljubac u prolazu. Možda biste trebali pokušati s razgovorom, nježnošću i jednostavno djelovati prema uputama koje vam da.

A što je s djecom?
Žene su uglavnom te koje više vremena posvećuju djeci, bilo da rade ili su kućanice. Nemojte misliti da njezin stres, ako vrijeme provodi doma s klincima obavljajući kućanske poslove, nije ravan onome koji vi proživljavate zarađujući novac. Razmislite malo o tome prije nego joj to počnete nabijati na nos. Ako vam ponavlja da premalo vremena provodite s djecom, nije baš korektno da kada se vratite s posla pojedete servirano jelo, za koje joj je trebalo vremena da ga pripremi, i sjednete pred TV čekajući nogomet. Možda vam ovo zvuči kao da vam se ona obraća, ali sjetite se da imate i obitelj, a ne samo posao i daljinski.

Iznenadite je tu i tamo
Kada ste zadnji put svoju partnericu izveli na večeru, u kino ili na neki koncert? Ako vam zbog toga prigovara, potrudite se i priuštite joj ponekad neko iznenađenje zbog kojeg će se osjećati voljeno. Ako ste u braku, pa to ne znači da je zabava za vas prošla svršena stvar. Ne morate je izvesti u neki svoj omiljeni klub iz mlađih dana i priuštiti joj stiskanje na podiju. Iznenadite je cvijećem, parfemom, odlaskom na izlet, dok još radi baka-servis, ili nečim sličnim. Žene vole kada im se posveti pažnja, a to će vam one i te kako vratiti.

Vidite da nije bilo strašno i ne traži se ništa nemoguće. A ako ste pročitali sve ovo, to je pozitivan znak, još samo trebate primijeniti nešto od ovoga i bitke mogu postati sve rjeđe.


Post je objavljen 04.06.2008. u 20:14 sati.