Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/iskrenpostenanngellboy1988

Marketing

Tipične ženske greške

Svaka medalja ima dvije strane, nisu samo muškarci ti koji kiksaju. Tata-mata od zanata odlučio je skrenuti pažnju na neke česte ženske pogreške koje malo pomalo mogu uništiti vezu.

Dr. Yvonne Kristín Fulbright, seksologinja, stručnjakinja za odnose, kolumnistica, autorica nekoliko knjiga, uključujući Touch Me There! A Hand Guide to Your Orgasmic Hot Spots, sada donosi listu pogrešaka koje žene rade u vezi, a sve kako bi im pomogla da ubuduće to više ne rade.

Evo što savjetuje:

Majčinstvo ne znači celibat
Majčinstvo vas ne bi trebalo otjerati u celibat. Umjesto toga biste trebale sebe vidjeti kao hot mame koje se čim ostanu nasamo s mužem pretvaraju u božicu seksa. Za vašu dobrobit, a i dobrobit cijele obitelji, s vremena na vrijeme morate zaboraviti da ste većim dijelom dana aseksualna majka te posvetiti vrijeme i svom odnosu, a ne trošiti svu energiju na odgoj djeteta, kuhanje i pospremanje.

Ne glumite 'vreću'
Većina ne uživa u seksu gdje jedan glumi vreću. Nemojte samo ležati. Mičite se, stvarajte buku! Ne morate baš uzdisati da vas čuje cijeli kvart, ali nije ugodno kad vlada mrtva tišina, a ako želite da partner traži još, morate ići dalje od misionarskog položaja.

Njegujte ženstvenost
Nastojte izgledati lijepo, njegovano i poželjno iako vam se to nekada u vrtlogu obaveza čini nemoguće. Da, vi ste ona njegova voljena girl-next-door po mnogočemu, ali povremeno očekuje i da budete njegova seksi zavodnica.

Gleda erotske filmove i čita Playboy? Ne osuđujte to!
Nemojte ga kritizirati ako tu i tamo ima potrebu pogledati neki erotski film, slike na internetu ili čitati Playboy, osim ako vas time ne zamijeni. Umjesto da na Playboy gledate kao na prijetnju, smatrajte ga nečim što može poboljšati vaš seksualni život.

Dirty talk
Nemojte biti sramežljivi, ponekad dirty talk može začiniti vašu vezu, naravno ako je to u umjerenim količinama, nemojte se odvažiti i pretvoriti u kamiondžiju. A sve to pod uvjetom da vaš partner dirty talk smatra seksi i simpatičnim.

Volite svoje tijelo
Bili mršavi ili debeli, visoki ili niski, ono što muškarce može zadiviti više od ičega je vaše samopouzdanje. Ako se dobro osjećate u vlastitom tijelo, to samo može donijeti još više dobrih vibracija i vama i njemu.

Prestanite ogovarati druge žene pred njim
Da, naravno da je ona plavuša u ultrakratkoj suknji i vrtoglavo visokim potpeticama (u kojima vi ne znate hodati), za kojom su se okrenuli svi ljudi na ulici, izgledala kao prostitutka, Ali, znate što?! I vaš partner to misli, ali njemu se to vjerojatno sviđa. Kada pred njim komentirate izgled neke druge žene, njemu to servirate kao znak vlastite nesigurnosti i to vas čini neprivlačnom.

Nemojte ignorirati njegove bradavice
I dok svi o tome razmišljamo kao o nečemu što se tiče isključivo žena, ima i muškaraca kojima su bradavice jedna od erogenih zona.

Pažljivo sa zubima
Prilikom oralnog seksa trebali biste paziti da u to ne uključite i očnjake. Struganje zubima je nedopustivo.


Post je objavljen 04.06.2008. u 20:11 sati.