Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/iskrenpostenanngellboy1988

Marketing

Hani, pliz, daj dobar liz

Da biste ženu doveli do ludila nije presudna veličina, sklonost akrobacijama niti višesatna izdržljivost. Za zadovoljiti ženu potrebno je posvetiti se pružanju užitka na najbolji mogući način.

Za početak je potrebno poznavati dijelove ženskog tijela ili još bolje rečeno žensku anatomiju – klitoris, unutarnje i vanjske usnice, venerin brežuljak, anus...

Za vrhunac je neizostavna i opuštenost. Pobrinite se za to da vas nitko i ništa ne ometa kako biste se nesputano mogli prepustiti strasti i obostranom užitku.

Jako je važno pronaći i odgovarajuću pozu.

To može biti položaj 69 koji partnerima omogućava obostranu stimulaciju, ali je nešto zahtjevniji.

Druga varijanta je da žena sjedi ili leži na krevetu. Taj položaj omogućava potpun pristup genitalijama, a s obzirom da su ženine ruke slobodne tu je i mogućnost da se i sama dira kako bi vam pokazala što joj odgovara. U ovom slučaju muškarac može ležati ili klečati te koristiti ruke i prste.

Treća varijanta je kada muškarac leži, a žena je na koljenima s genitalijama iznad njegovog lica.

I za one spretnije tu je stajanje. Žena je na nogama, a muškarac vrši oralni seks klečeći.

Neka vaša partnerica bude vaš vodič. Razgovarajte o onome što voli i što je uzbuđuje, a što ne. Zamolite je da vam prstima pokaže kakvi pokreti i načini joj odgovaraju, kakav ritam – sporo, brzo, nježno... Svaka je žena drugačija, ono što je upalilo kod jedne, ne mora značiti da će kod svake. Budite sigurni da koristite njezin priručnik za pružanje užitka, a ne od svoje bivše ili od pornoglumice koju ste zapazili u nekom filmu.

Ništa neće toliko pridonijeti njenom orgazmu kao spoznaja da i vi uživate u oralnom seksu i zato joj je to potrebno dati do znanja.

Ako vaša partnerica nije od onih koje preferiraju brazilku, zamolite je da se ponekad obrije, to će vam olakšati pružanje užitka, a možda i ona otkrije jedno sasvim novo zadovoljstvo.

Svaka žena ima svoj miris, a na vama je da ga zavolite. Sve što se traži je redovita higijena. Ako primijetite kakav neugodan i neprirodan miris, to može biti znak infekcije.

A evo nekoliko savjeta kako poraditi na osnovama pružanja oralnog užitka.

Nemojte odmah jezikom prijeći na klitoris. Za početak se posvetite području oko njega. Tako ćete postići veće iščekivanje. Kružite jezikom oko klitorisa, pokraj otvora, i još niže, s jedne strane na drugu oko usnica...

Pratite partneričinu reakciju kako biste uočili što joj odgovara. Ritam je jako važan. Isprobavajte i čim primijetite da joj vaš način odgovara nemojte ga mijenjati.

Ako se umorite, nakratko jezik zamijenite prstima, no pokušajte se što brže vratiti na prethodnu tehniku.

Ako osjetite da je blizu orgazma, nemojte stati. To je siguran znak da sve radite kako treba.


Post je objavljen 04.06.2008. u 20:10 sati.