Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svestranacuralol

Marketing

Glava mi je pluto, koža mi je skaj. u tvornici na nebu oblak kuha čaj.

nekad je mrak padao u 7 a bila sam i umorna jer se promjenio sat a danas mrak pada u 9 i idalje sam umorna.

nekad stvarno nisam znala gdje ču u srednju i svaki dan bi mi nešto novo palo napamet a danas znam da idem u medicinsku iako se nikad nisam vidjela u tim vodama ali mi idalje svaki dan nešto novo padne napamet.

nekad mi je Rijeka bila najljepši grad a i prevelik grad tako da nisam mogla povezat neka mjesta u cjelinu jednog grada a danas imam kartu cijelog grada u glavi ali mi nikad više neće bit ljepa kao nekad.

nekad mi je i Kozala bila najljepši kvart u Rijeci i činila mi se strašno velika i to je bilo baš guba i nikad mi nije bila dosadna a danas je u mojim očima razočaranje jer je sve tako malo ali nikad mi nije dosadna jer svaki kut ima svoju priču.

nekad sam bila visoka 170 i nisam mogla dotaknut mrežicu na košu jer nemam veliki doskok a danas sam visoka 172 jer mi je doktor namjestio kralježnicu i mogu dotaknut mrežicu al idalje nemam velik doskok.

nekad su mi nokti bjesomučno rasli i nije mi ih se dalo rezat a danas sam ih obrezala ali idalje bjesomučno rastu.

nekad sam kostantno voljela ljude a danas imam faze kad ih nemogu podnjet pa se bacim na stvari koje nemaju usta pa nikad neće reć ono šo ja neželim čut.

i ej. stvarno nema potrebe da se bacaš sa zvonika ili tako nekih kreativnih mjesta jer ljudi nisu jedina stvar zbog koje valja živjet.
kad ti idu nakurac i kad se razočaraš toliko da bi se najradije bacio onda se baci ali na one stvari koje voliš radit.
to je kuiš ko kad si bolestan pa dobiš pomazanje i onda ozdraviš. jednostavno te mora napunit pozitivom i svime šo ide uz to i kad si spreman se vraćaš među ljude.

ako nemaš neku zanimaciju koja te puni onda je nađi a ako ti se neda ni to onda se baci sa krčkog mosta al moje ideje su mnogo bolje jer sam čula da se jedna tipica bacila sa namjerom da umre pa je ostala živa. polomljeno živa.

GUBA
<3




Post je objavljen 04.06.2008. u 14:05 sati.