Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/opsa

Marketing

Mobilni trening tim iz JFC Brunssuma posjetio BiH

Ministarstvo obrane BiH i Oružane snage BiH planski i potpuno izvršavaju svoje obaveze iz Individualnog Partnerskog Programa između BiH i NATO-a za 2008. godinu, priopćeno je iz Ministarstva obrane BiH. Jedna od aktivnosti iz ovog Programa je i posjeta BiH logističkog mobilnog trening tima u ime zajedničkog zapovjedništva NATO-a (JFC) iz Brunssuma od 2. do 6. lipnja. Ovo je prvi put da zapovjedništvo NATO-a iz Brunssuma dolazi u posjet Ministarstvu obrane i Oružanim snagama BiH.

Logistička podrška malih kontigenata biti će glavna tema razgovora predstavnika ministarstva i OSBiH sa članovima mobilnog tima NATO-a. Cilj posjete NATO-vog mobilnog tima je upoznavanje sa stanjem i mogućnostima ministarstva i OS BiH za organiziranje logističke podrške prema standardima NATO-a, kao i predlaganje i utvrđivanje mjera za što brže postizanje potpune kompatibilnosti u oblasti logističke podrške.
---
Predlažemo vam posjetu sjajnih stranica JFC-a, na kojima se može pronaći pregršt zanimljivih sadržaja. Stranice možete posjetiti Ovdje!

Post je objavljen 04.06.2008. u 08:54 sati.