Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kecholand

Marketing

MILORAD kod kuće dere pere i MILORAD u gostima dere pere

Kako nešto pisati o manjinama ovaj put o našim građanima srpske vjeroispovijesti, a da se ne uvrijedi do suza gospodin Milorad Pupovac, a isto tako da izbacim iz sebe osječaj da se o građanima srpske nacionalnosti kod nas u Hrvatskoj nije dobro pisati, jer bi se mogli naći ugroženi, a time valjda po logici Milorada i sami autori koji pišu krtitički o nekim njihovim potezima, naravno o potezima njihovih vođa kod nas.

No kako sam se usudio i u svojoj mladosti izjašnjavati o onome što je u onom režimu bilo zabranjeno tako se i sada jednostavno ne mogu ušutkati , iako bi za moje živce stradale u ratu za domovinu to bilo kud i kamo bolje

No gosp
odo ovo je, Vukovar



Milorade ne možete se jednostavno rasplakati u emisiji "Otvoreno" zbog pisanja i reakcije u našoj javnosti, i istu napadati,
i reći ne! to nije izgovoreno na skupu kojeg ste Vi oraganizirali i pozvali svoje goste naravno svojega Milorada!
Kaže Vaš Milorad opet svojem Miloradu( Vama na skupu) da je primjetio suze u očima zbog teške situacije
pripadnika Vaše manjine u Hrvatskoj.

Ovdje su pale potoci suza i još padaju gospodo Miloradi! ovdje leže oni koje je Vaš gost želio poniziti a, mi to nećemo dozvoliti nikome i nikada gospodine Pupovac!!



Tisuće slika bi se trebalo staviti ali dovoljno govore i ove za one koji žele čuti i gledati i ove dvije simbol su svih stratišta i grobišta diljem Hrvatske MILORADI.

Gospodine Milorade kako Vam nije bilo neugodno ,pred tolikim gledateljstvom u emisiji izjaviti da takve rijeći
koje su povrijedili našu javnost nisu izgovorene na tom skupu, Lažete gospodine Pupovac,

Danas u Dnevniku HRT prikazano je što je to Vaš Milorad u srcu Hrvatske na grobištima naših junaka (i u Zagrebu ako se sječate zvončića i mrtvih ali Vi to brzo zaboravite ako se ne tiće vašeg naroda) govorio na Vašem skupu.

Kako to da ste upravo pozvali svoga Milorada da nam to kaže i to u našoj i vašoj kući.

Gospodine Pupovac branitelj sam i invalid domovinskog rata, posjetio sam skoro sva grobišta i plakao nad njima
a, Vama poteknu suze jer su se mediji usudili u Vas dirnuti ma tko ste Vi da se o Vama ne smije u našim medijima kritički pisati,i govoriti,

Ma tko ste Vi da se usudite u srce naše domovine pozvati Milorada koji popljuje nas a Vi kao da se nije ništa desilo
a, kada neki mangup ili bitanga ukrade ovcu Vašoj manjini tražite da to objave svi mediji pa i strani , za to se onda znate pobrinuti.

A kada treba reći Vašem Miloradu " stani bre Milorade ne možeš to tako govoriti u mojoj državi i o mojem narodu mislim pardon večinskom" ako Vam je teško izgovoriti HRVATSKOM NARODU .Slažem se da nas zovete večinski ali
valjda mislite na "pečinski" zato se tako drsko ponašate .

Kada ste krenuli u politiku pomislio sam za Vas,ovaj je opasniji od onih sa puškama mislim po ,domovinu točno ste znali dozirati nabijanje tenzije o ugroženosti Vaše ,manjine taman koliko Vam je trebalo da se popnete na vrh, računajući na našu glupost i popuštanje sve u strahu da nas Europa ne ukori. Iskoristili ste politiku šutnje naše vlade pa i dijela našeg naroda iskoristile ste našu želju (nakon komunističkog mraka)za demokracijom i to iskoristili da jednostavno,, preokrenete priču o domovinskom ratu i krivcima
.Uspjeli ste skoro u tome da izjednaćite žrtvu i agresora,non stop veličajući žrtve samo jedne strane, porušene kuće samo jednih vlasnika tu i tamo progovoriti i o našim žrtvama ,ali nikada baš nikada samo o njima a, da nema Vaš ali!!!!!!!!!. na kraju svih Vaših nastupanja.

Iskreno mi je žao , za sve nedužne žrtve,na strani ,Vašeg naroda,, ali stvarno mislim samo na nedužne koje nisu uzeli pušku u ruke.i ubijali.

Gospodine Milorade sada mislim da ste konačno razotkriveni i kod onog djela naše vlade i institucija a, nadam se i kod dijela Vaše manjine. Prešutjeti i ne odbaciti i ispričati se građanima naše domovine što ste napravili
pogrešku pozIvom D. Milorada u Zagreb, na taj skup, kako Vam vjerovati da niste znali i odgovorni za to što je ,izgovoreno pa makar ne i na skupu, ali izgovorio je Vaš gost jedino ako ga ne smatrate samo gostom!!!!!!!!!

Vjerujte gospodine pokušali su takvi kod nas postati domaćini , ali znate sa puškama, znali smo sa takvima ,
vjerujte da u krvlju uspostavljenoj demokraciji i slobodi znati ćemo i sa takvima koje Vi pozivate,naravno demokratskim putem.
Radite medvjeđu uslugu svom narodu koji je slušajući upravo takve goste koji su stizali sa strane i takvom retorikom se obračali u ne tako davnoj prošlosti, prošli kroz teška vremena , a i danas im nije lako barem onima koji su sami sebi priznali što se desilo na ovim prostorima, Nadam se da takvi nisu uz Vas.

Pomislio bih za Vas ,da ste se ispričali što ste u goste pozvali takvu bitangu ,da ste ipak iskreni i možda bi požalio što sam o Vama mislio kako sam mislio !!!
Ali naravno nikada Vi niste krivi, jer Vas , kada Vam to zatreba uvijek proganjaju "ustaše" koji slušaju koncerte ,tako i
sada u emisiji vukli ste paralelu Milorada sa koncertom, ma pobogu Milorade kakve to veze ima, koncert je bio u Zagrebu ne u Bosni i ne u Srbiji čovjeće!!!!!!!!!!!!!!! i nije vrijeđan ni jedan narod ni jedna manjina.

Zašto pobogu (to samo vi znate) opet stvarate napetost, zar nije vrijeme da nama i našoj Srpskoj manjini kojoj smo velikodušno ponudili ruku,,pomognete,da rane što prije zacijele ako je to uopće moguće pa kome ,takve izjave služe ,
osim Vašoj promociji i blačenju našeg večinskog naroda.

Nadam se da Vam nisam natjerao suze na oći zbog toga što sam se usudio kritizirati ono što Vi mislite da mi nemamo pravo, kritizirati jer vi ste kao jedini koji ima pravo govoriti o djelu naših građana ! ali vjerujte meni ste uspjeli natjerati suze, ali suze bijesa. zato Milorade breee samo nastavi tako pa mi budu potekle i suze radosnice ,jer sami sebe takvim posupcima polagano eliminirate iz politike i ekrana u našoj Domovini!






hrvatskawavemah

Post je objavljen 03.06.2008. u 20:10 sati.