Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mysilenttears

Marketing

…izgubljeno djetinjstvo???…

…svijet u kojem živimo uistinu zna biti okrutan… nekad stvarno bude previše boli, laži, licemjerja, prevare ili… možda samo nesretnih okolnosti… Bilo kako bilo,, život nas često zna pošteno udariti. Ponekad treba puno vremena da se oporavimo, ponekad ne…a neki se ne oporave. cry
No, ovaj post je posvećen onima koji stisnu zube i dobiju borbe života. Postoji jedna osoba koja me svojom snagom neprestano uvjerava da čovjek ipak može!!! Tog dečka po imenu Dino znam već dvije godine(ili tako nešto). Doživio je ono što većina nikad neće i upravo to ga je oblikovalo u ono što danas je. Osobu koja po meni može biti primjer dobrog za mnoge velike stvari.
Npr. Sa svojih 16 godina je i sam prestao biti dijete da bi podigao drugo dijete..svoju kćer Lanu. Nitko nije rekao da će biti lako…ali on je ipak stao iza svojih dijela (hihi, srami se …), i preuzeo odgovornost. Kao i svi imao je svojih posrnuća…bole i teško je…no, ne prestaje se trudit. I čini mi se da on nakon svega toga samo postaje čvršći karakter. I tomu se divim. Ja mu želim svu sreću u životu jer je uistinu zaslužio. I svaka čast šta malu od početka uči da bude rockerica…hehe. Šetnje po gradu u jakni AC/DC…haha.
I divim se svima koji zadrže tu snagu kad je najteže… jer meni se čini da ja ipak nekad ne mogu…

I na kraju šaljem velike pozdrave: Dinu, njegovoj slatkici Lani i Kiki…..pozz Zagrepčani…


P.S. Mrzin ovaj blog...prezirem...al neka ga...kao dokaz kako san odvratna osoba...

Post je objavljen 01.06.2008. u 20:09 sati.