Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cuclica

Marketing

gde ide ovaj svet??

Ljubav?! Šta ta reč uopšte znači, da li se može voleti neko ko te iz dana u dan sve više nesvesno povređuje?? Ne, ne može. takve stvari uništavaju ljubav ma kolika god da je. Znam po sebi, jer ma koliko god da mi je stalo do nekog dečka i makar mu to svake sekunde pokazivala, onog trenutka kada skontam da me laže ili da nešto krije, ljubavna čarolija polako ali sigurno počinje da nestaje, a svi oni lepi trenuci ostaju negde duboko urezani u izmaglici sećanja. A onda se zapitam da li uopšte negde na ovom svetu, postoji osoba identična meni, sa istim razmišljanjem i pogledima na svet. Neko kome novac nije na prvom mestu, već osmeh osobe do koje mu je stalo!
Nekad se zapitam, kuda ide ovaj svet?! Zar niko više ne zna šta su prave vrednosti, ili su toliko opterećeni da po svaku cenu moraju biti u trendu. Odrasla sam u devedesetim godinama, to je bio i najlepši i najteži deo mog detinjstva, ali čini mi se da su tada ljudi bili drugačiji, više su se družili, izlazili i pokazivali su ljubav jedni drugima. Možda mi se to samo tako čini, jer sam ipak bila u tom periodu samo dete. Ko zna, mozda je tehnologija ipak najviše kriva, danas se sve odvija virtuelno preko sms-a, chat-a i interneta. Pa setite se samo, kada Vam je neka draga osoba napisala pismo ili poklonila cveće bez nekog posebnog povoda ili praznika!
Ali, zar je potreban neki razlog da bi osobi koju volite priredili takav gest pažnje i ljubavi, setite se da život čine male stvari, a osmeh Vama drage osobe, verujte nema cenu !!!
Kada je srce puno ljubavi u njemu nema ni prevare ni laži, niti bilo čega što takvo osećanje može uništiti..... Ipak, jedno treba uvek znati, ljubav nema definiciju, sastavni je deo života i možda je baš sad tu, kraj tebe, zato se osvrni oko sebe i pronađi je !



Post je objavljen 05.07.2008. u 20:03 sati.