Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/oneloveonelife

Marketing

Marim ja, to su samo kapi vremena. Gdje su sada davni nemiri, dani zvijezda poklonjeni njemu, zauvijek...

...Nigdje. Nemam neku misao vodilju trenutno, ništa što moram izbaciti iz sebe. Vani je sunce.. sunce volim. Sretna sam. Bezrazložno. Ali to je super stanje, moj osjećaj sreće je samo moj, nije motiviran ničim izvana. Osjećam se cjelovito, a čak ne čekam da se nešto spektakularno desi. Čemu sam inače sklona. Uzbuđenje, adrenalin, noviteti...moje ovisnosti. Sada, barem na tren i od toga se osjećam oslobođeno. I čak mi je nevažno da li će to potrajati. Neće. Ništa nije stalno. Na ovom svijetu samo je promjena sigurna. I to je također dobro.
Ovo je nevezani i nepovezani post.
Image and video hosting by TinyPic

Teška vremena, a ja težak tip zujo

Vrijeme svemu nađe odgovor. Valjda sam našla odgovore..no jesam li ih prihvatila..E to je već druga stvar. Stvar odluke, reklo bi se. Odlučiti nešto. Brini se i razmišljaj prije nego doneseš bilo koju odluku, a kad se već odlučiš, onda pođi svojim putem oslobođena briga i misli..To je moj moto.. A ako pogriješim? Pa šta!!?! Ionako me čeka gomila drugih... Odluka.

Ne znaju oni što mi znamo... Ne boj se granica na putu do jutra.

Image and video hosting by TinyPic

Suviše tajni u očima.
Image and video hosting by TinyPic

"Imaš li ikoga na svijetu ili bi samnom na put mogla...Hajde da mjenjamo planetu.".....Imam.

Svi satovi vremrna žure... Mi imamo vremena.
Image and video hosting by TinyPic

Nema ljutnje. Mada ju ti možda poučen iskustvom očekuješ...A ne, ne kod mene...Rušim sva tvoja očekivanja.. I samo da znaš, boli me briga na što su te drugi navikli. Ne stavljaj me u okvir ako ga već sebi namećeš. Nema toga što ja ne mogu, a da se tiče mene osobno... znam tajni gaz... Pitam se ponekad znaš li ti uopće za gazove?! ..A tajne prolaze kroz noć?
Don`t be suprised if I love you for all that you are.

Žena je najsretnija i najljepša onda kad je jaka, te zato najviše voli osobu ogromne snage makar se izlagala opasnosti da i nju smoždi.
Image and video hosting by TinyPic

Sudbina je krenula svojim tokom...

Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 27.05.2008. u 12:26 sati.