Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/studentica22

Marketing

još malo pa će i nova plaća...

ah miline...dani idu...lete ko ludi...kuca novi mjesec na vratašca i s njim dolazi i nova plaća...šou...sretan
Ovaj vikend sam bila u puli...islikala se išetala uz more...najela u mc'donaldsu, (jer kak ću bit u gradu u kojem ima mekić a da ne zađem u njega-to nikak ne mogu,ne bi si nikad to oprostilayes),slike ofkors ne znam stavit na blog...al never mind...to me ni ne zanima ni ne sekira pretjerano...
meteorolozi nam najavljuju paklene vrućine od sutra....al meni je pakao već bio danas,kad sam u podne morala sjest u clia,a unutra ukuvalo stari moj možeš pile ispeć bez po muke u autu...al aj nekak sam stigla do tamo i nazad živa....polupečenarofl.
za godišnji pojma neam...nešt mi kažu da će mi dat 10tak dana....al to bumo vidli kak će se dalje situacija razvijat....i ko će na bolovanja od baba ovih...i tak...al to me previše ne dira...ak ne uspjem otić na more...nije tragedija...otići ću na vikend u bizovac...i svi sretni i zadovoljni...(iako bi u novalji bilo ludara....al jbg nemoš i ovce i novce-to mi je jasnosretan).dogodine će bit bolje:)-ak može bolje od ovog uopće :).
e da skoro zaboravih otvara nam se new yorker...i još puuuuno puuunooo trgovinica u intersparu....tak da će bit red u četvrtak poslje joba opet u šoping :)...raj:)...
i tak šta da još kažem...
e da....eurosong....odlična pjesma pobjedila...ajde da jedne godine nešt normalno pobjedi...a naši "momci" su bili koma...sprdnja živa.
i to bi bilo to od mene:)....
budite dobri ljepi i pametni hahahha:)))party

Post je objavljen 26.05.2008. u 18:29 sati.