Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sinnerboy

Marketing

jope sam sotonista!

...hehehehe...
vezano uz jedan davni post o zamalo izbjegnutom okršaju sa par nabrijanih klinaca i policiji koja je to ignorirala, fino ja cijelu situaciju napisao na sajtu TUŽIBABA.ORG i već zaboravio na to..
danas slučajno otvorim stranicu kad ono...komentari istih tih balavaca koji su sudjelovali u nemilom događaju.

dakle - čitajte i uživajte :

e ti sotonista nemoj se glupirat jer ti to ne treba reci kako je bilo i da si ti provociro cjelo vrijeme i da smo te htjeli zgazit pa zgazili bi te jel s tobom niko nije dobar osim tih tvojih par sotonista tako da te niko nebi branio.i taj svaki od tih navodno klinaca ima vise u glavi nego ti zato se malo smiri


i drugi još simpatičniji komentar

ajde glupane sotonisticki sta se glupiras ti klinci bilo koji bi te mogo istuc jel si drogirana budala.i nikad neces biti Bog i batina i ti inspektori trebaju istrebit takve kao ti iz cjele Hrvatske


kakvi brijači...

mislim jebemu kad ste već toliki Veliki-Rvati-Mladi-Čuvari-Rvacke-Opstojnosti kojima je doživljaj života valjda bilo pojavljivanje na Thompsonovom koncertu, nakon čega se druženje nastavilo na cajkama - mogli ste barem se potruditi pa malo pripaziti na pravopis.

Hrvatski, jel.

i ne kaže se "istrebiti" već "istrijebiti". s tim da bi dvojica komentatora sa svojim stanjem uma i godinama mogli jedino si istrijebiti stidne uši koje su dobili od svog prvog seksualnog susreta sa rumunjskom kurvom. pošto na drugi način i ne mogu doći do navedenog iskustva.

a uskoro bi ako popizdim moglo doći i do malo neugodnijeg susreta sa navedenima jer je mjesto malo i u krajnju ruku znam gdje živi svaki od njih. pa ću fino uz kavicu i kolače roditeljima navedenih malo pojasniti što im rade njihova divna djeca. jednom od njih sam već to i napravio. finjaka mu došao kući i malo popričao mu sa ćaćom, koji je inače policajac. na što je on u dvorištu urlao i prijetio.
ovu tehniku kućnih posjeta je inače patentirao moj brat uz obrazloženje "ma ko će ih tražit po gradu? fino mu uletim u kuću, lupim mu šamarčinu pred starcima a ako treba i njih našamaram"
ja pošto sam gospodin u godinama neću šamarat. samo ću malo popričati.

ako to ne upali, napravit ću si majicu sa natpisom "SOTONIST SA KOMUNISTIČKIM INTENCIJAMA" koja će na leđima imati ogromni crveni pentagram pa izaći van i sjesti preko puta navedenih.

pa da vidim čija mama crnu vunu prede.



inače navedeni mamlazi imaju i blog na slijedećoj adresi pa malo pogledajte da vidite s kim ja imam posla...

TESLA BLOGER


P.S. sotonista...hehehehe...kakvi likovi. eto što godine vjeronauka i mala sredina čine od djece...ccccc...


Post je objavljen 26.05.2008. u 14:40 sati.