Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kosarkas10

Marketing

VAŽNA POBJEDA KVARNERA, DARDA VISI

U subotu sam bio u Rijeci na utakmici Darda: Rijeka Kvarner Novi Resort. Krenuli smo oko 13 sati iz Darde. Putovali smo sa dva autobusa i još nekoliko auta. Igrači i još neki su otišli jedan dan ranije u Rijeku. Put je bio dobar, zabavljali smo se, kartali...Kad smo došli ispred dvorane svi smo obukli navijačke majice i uzeli trube. Trubili smo ko ludi. Kad smo ušli u dvoranu skoro da nije ni bilo Riječke bublike a i poslije ih baš nije bilo puno. Sjeli smo preko puta Riječana (tribine su sa dvije strane). Došli su kod nas i neki Belišćani koji su bili u Rijeci. Mislim da nas je sve skupa bilo 100-tinjak. Komentar utakmice pročitajte u članku ispod. Za nas su kvalifikacije 99% završile. Još imamo odigrati dvije utakmice, jednu protiv Čakovca a drugu protiv Maksimira ali mislim da nas to neće spasiti i da ćemo biti treći što nije dovoljno za ulazak u A1.

Košarkaši Kvarnera Novog Resorta protiv Darde nisu uspjeli nadoknaditi poraz od 22 razlike, ali su pobjedom (90:78) ipak napravili veliki korak prema očuvanju prvoligaškog statusa, dok je Darda s druge strane u prilično teškoj poziciji.

U utakmici punoj obrata i velikih serija Riječani su odlično otvorili utakmicu (25:13), da bi se do poluvremena gosti potpuno vratili u igru (40:39). Nakon što su najavili povratak, Slavonci su gonjeni podrškom vjernih navijača prešli u vodstvo koje su održali gotovo do kraja trećeg perioda.

No, preko Frana Pilepića i Roka Čiklića Kvarner je ubrzo došao do +11 (73:62), koje je uspio sačuvati bez obzira na gostujući povratak (78:75) dvije minute prije završetka. Riječani do kraja moraju slaviti u barem jednom susretu (Trogir vani, Crikvenica doma) da bi potvrdili ostanak.

Pobjednike su do pobjede vodili Čiklić (20p, 4s), Marko Šamanić (17p), Igor Salamun (14p) i Pilepić (13p), dok su se kod poraženih istaknuli Hrvoje Čamagajevac (16p, 5a), Marin Vrsaljko (13p, 5s) i Marko Mandić (12p).


Evo i par slika:








Belin tata došao iz Osijeka na motoru (legenda)






Post je objavljen 26.05.2008. u 10:01 sati.