Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/poezijaunastavcima

Marketing

Bolje biti pijan nego star

I da, sve je prošlo, ludi dani, maturalna večer... a kak sam i rekla, ide post o svemu, a imam i nešt slika iz osnovne škole i nekih prošlih vremena. Post ja malo duži, ali ima dosta slika pa možete samo gledati ako ste ljeni čitati...ionak se kaže da slika govori tisuće riječi, pa evo onda sretansretansretan

Za početak, ova slika je slikana kad smo Jelkica i ja išle u školu prvi dan, znači, prije oko 12 godina. Ja sam ova plava, jasno:

Photobucket

Ok, sad nemam baš više kaj o osnovnoj školi pričati, ... tam sam zrasla i tak. zujo

U školi je puno puta često, da, da, to svi znamo, pa si onda malo pomognemo tak da se zabavljamo pod satom, odmorom, ili vikendom !!!

I onda ima svega: sviranja, ...
mladi Španić:

Photobucket

i na nastavi smo uživali većinu vremena lazelazelaze
a koji nisu učili doma, imali su odmor. Zoki:

Photobucket

dalje...šetnje oko škole po vjetru ...

Photobucket

...za vikend i praznike je bilo dobrih fešta...

Photobucket
(s nove godine)

...u slobodno vrijeme i rodžendana...

Photobucket

...putovanja...

Photobucket

...ljubavi... kiss

Photobucket

...prijatelja... partynjami

Photobucket

E, to sad ne znači da je gotovo no
nego to znači da je jedan dio koji sam morala odraditi dobro, jako dobro prošao, pa svi zaslužujemo malo zabave i opuštanja prije nego krenemo dalje zubo

Kao maturanti, mislim da moram pohvaliti cjelu svoju križevačku generaciju koja je bila vrlo civilizirana i sofisticirana...thumbup ugl.nismo razbijali, nismo se tukli, pa čak ni previše pili, ali smo zato pjevali, plesali i uživali.

Ovo sam ja u maturantskoj opravi - farmer s kanticom u kojoj sam nosila knjige, odnosno knjigu zadnje dane u školu. Ovo je slikano prek zadnji dan pa je unutra kuruza:

Photobucket

Farmerice i Krža-naša razrednica zubo

Photobucket

To su slike s trga gdi smo predstavljali razrede i škole. Poslje toga smo otišli u školu i čekali odmor u dvorani za TZK, a naš prof Ante nam je pustil muziku i to je bil čisti dirty dancing, vruće, skidanje, da:

Photobucket

Jelena i Deno su valjda zakopali ratnu sjekiru. S Denom si baš nismo bile, ali eto:

Photobucket

Ali sa Zokijem smo si uvijek bili dobri, gotovo uvijek:

Photobucket

Maturanti pjevaju:

Photobucket

A ponosni razrednici slušaju:

Photobucket
(redom: prof. Renato Happ, naša prof. Željka Kržek-Novosel i prof. Zoran Kovač)

i cijela škola, bravo đaci thumbup

Photobucket

I u srijedu kad sam došla doma, moji su me ljepo dočekali s tortom i plišanim pajcekima, a to me jako dobro iznenadilo i baš mi je bilo drago. Bravo za mamu, brata, tatu !!!

Photobucket

I za kraj, maturalna večer ...weeeeeeee nut

Nakon radničkih hlača, košulja i tih farmerskih pizdarijica, lijepe haljinice i curice. Opet isto mjesto ko i prije 12 godina, bor je veći, a ja sam opet ova plava:

Photobucket

Bilo je dobro, iznad mojih očekivanja, plesalo se do kad se moglo, družili su se svi, oni koji se vole i oni koji ne:

Photobucket

Evo Mališa i ja:

Photobucket

Jelena i ja smo vodile jednu jako dobru igru koja se zove ples s metlom, odnosno s partvišom (od sad party-shh). To je igra parova koji ispadaju kad do imaju metlu a muzika stane. Meni je to inače zabavnije voditi nego igrati, i to svaki put sve bolje. Evo nas:

Photobucket

Parovi se biraju slučajno, a profesorica Sanela (sociologija) je oduševljena - njen par je Vladek (Jelkin i Mališin otac):

Photobucket

Dobro, plesal je Vladek i s mojom mamom:

Photobucket

Prije dvije godine kad sam bila vani za Novu godinu već pred jutro, a svi smo bili umorni, došel je jedan pijani stari i rekel: "Cure, tak mi izgledate ko da vas je razrednica ostavila" smijehsmijehsmijeh
Eeee, da, sad znam kak je to stvarno kad nemaš razred. Malo mi je žal zbog toga, ali idu nova vremena, a možda su još i bolja. Uostalom sami smo za sebe odgovorni, a valjda imam dost godina da si odlučim kaj hoču i dobre ljude oko sebe da mi to pomognu. Mogu reći TNX roditeljima kaj su bili razumni i kupovali mi kaj sam htela, svim frendovima i frendicama: Jeleni - kaj s menom ide od vrtića, Pčelici - blog i party prijateljici, Palčiću, Aci i Maji za najbolje druženje u osnovnoj, Loliti - najboljoj drugarici na svakojakoj verziji Lick it up turneje, Mališi i Hrcu - znaju oni kad su mi najviše pomogli bang, bratu kaj je dosadan, Nixu - igijskom prijatelju, Martini - najdražoj odseljenoj drugarici, mojoj Maci cerek - zbog kojeg mi je ova godina bila vrlo posebna i lijepa i još mnogima kojih se sad ne mogu sjetiti, svima blogerima i tako dalje i tako dalje, nemojte mi zamjerati, ali vas nemogu sve pobrojati.
I da, hvala na strpljenju, post je duuuug.

(Ivančica)


Post je objavljen 25.05.2008. u 16:21 sati.