Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shadow16dea

Marketing

UTAKMICA

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost Quickpost this image to Myspace, Digg, Facebook, and others!

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us



E možda nekom čudno...ali navijam za Manchester United...i luda sam.....kad su igrali u utorak !!!
NAKON dva produžetka bez pobjednika, tek su jedanaesterci odredili najbolju momčad ovogodišnje Lige prvaka. Odlučujući penal Anelke obranio je junak Manchestera Edwin Van der Sar za konačnih 6:5 i veliko moskovsko slavlje. Samo par minuta ranije Chelsea je imao sve u svojim rukama, točnije kapetan John Terry koji je kod 4:4 pogodio vratnicu i omogućio Crvenim vragovima da se treći put okite naslovom europskog prvaka.
Nakon 90 minuta bilo je 1:1, a isti rezultat na semaforu moskovskog Lužniki stadiona mogli smo vidjeti i nakon dva produžetka. Prvi gol na utakmici zabio je ponajbolji igrač na svijetu Cristiano Ronaldo u 27. minuti nakon odličnog ubačaja Wesa Browna. Na izjednačenje trebalo se čekati do 38. minute, kada je Frank Lampard iskoristio konfuziju u obrani crvenih i poslao loptu iza do tada odličnog Van der Sara.

Grantova momčad potpuno je dominirala drugim dijelom, a treba istaknuti dvije stative Bluesa. Najprije Drogbe u 78. minuti, a zatim i Lamparda u 5. minuti prvog produžetka. Unatoč dominaciji Manchester je uspio doći najprije do produžetaka, a kasnije i do jedanaesteraca.

Treba spomenuti da je Chelsea utakmicu završio sa deset igrača jer je Drogba gotovo u posljednjim minutama drugog produžetka zbog šamaranja Nemanje Vidića morao napustiti igru.Što mi je tak drago......ja i moji doma smo izludili gledajući....samo što nam srce nije stalo...sretan
ZASLUŽENO SU POBIJEDILI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post je objavljen 23.05.2008. u 16:32 sati.