Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/adriaticstar

Marketing

Hrvatica postala Miss Universe Australije



Image and video hosting by TinyPicZa Miss Universe Australije 2008. godine okrunjena je Laura Dundović, Hrvatica čiji je otac Dragan podrijetlom s otoka Ugljana. Lijepa i elegantna Laura okrunjena je za Miss Australije na raskošnom natjecanju u Trak Shouroom u Melbourneu.

Studentica psihologije predstavljat će Australiju 14. srpnja u Vijetnamu na ovogodišnjem izboru za Miss Universe of World, ekskluzivne manifestacije kojoj je jedan od pokrovitelja i američki bogataš Donald Trump.

Image and video hosting by TinyPicVrlo smo sretni i ponosni na našu Lauru i na osvojenu krunu Miss Universe Australia, jer iskreno, nadali smo se da će ući tek u uži izbor. Laurin uspjeh razveselio je i baku Mariju i djeda Petra koji žive u Sydneyju, kaže nam sretni otac Dragan Dundović.

Obitelj Dundović ovogodišnji petotjedni godišnji odmor provest će u svom Preku, gdje će im se pridružiti i prelijepa Laura nakon nastupa za Miss Universe u Vijetnamu.

No, ne bi se zvali mi bezveze Hrvati, da ne bi u svakoj vijesti tražili sebe ili svoje korjene. Naime, gdje god neko pobjedi ili nešto osvoji, želi " MI " pobrati titulu.

Image and video hosting by TinyPicAli zanimljivo, samo one pozitivne stvari. Nikada nešto negativno. I za te stvari smo mi specijalci. Pokupiti sve što je " nazovimo " pozitivno, to je naša smjernica. Nemojmo dirati ono što ne valja, to je za one " priglupe ".

Na to nas u visokom postotku potiću i naši novinari. Nikad dosta njihovih " izmišljenih " prića, pa osoba, koje još ni ne postoje, pa je novinari naprave popularnom. Ma svjetska glupost, to je i onako globalna glupost.

I tako možemo cijeli dan, pa me već boli glava za cijeli dan unaprijed, pa čak i za unatrag.....





Post je objavljen 20.05.2008. u 09:03 sati.