Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/clubpenguinhr

Marketing

Nova značajka nadogradnje: novi server za prijavu i izbor!

Club penguin unaprijeđenje
Pozdrav Pingvini!

Sastati se sa prijateljima u Club Penguin je stvarno važno - znam, jer to je nešto puno vam je teško reći upravo sada. U stvari, ona je na vrhu u stvari predložili za poboljšanje od mnogih igrača! Vaše mišljenje o ovom pitanju je bila ogromna pomoć. Naš tim je znao odmah da je jedan od prvih poboljšanja što su htjeli raditi je olakšavanje pronalaženje Vašeg prijatelja kad uđete u Club Penguin.

Neki od Vas su imali velike ideje o izradi "prijava funkcija" bolje - popularan je bio jedan grupiranje svijeta na temelju onih koje posjećujete najčešće!

To je dio onoga što je tim radi na upravo sada. Oni su potpuno obnovi način na koji ste se prijavili na Club Penguin! Nova značajka za prijavu će se puno lakše pronašli svoje prijatelje online - i svijet će biti grupirane na način koji će Vam pomoći da na štapiću, s buddies ste igrati s najčešće.

Značajka je još uvijek radio na kao i uvijek, bilo kakve prijedloge ili ideje koje ste pomoći će učiniti Club Penguin čak i bolje! Tako javite nam se, što Vi mislite!


Do tada ... gegajte se!

- Club Penguin Tim
Te su izašle nove novine:
LINK

Post je objavljen 22.05.2008. u 11:16 sati.