HRVATSKI
,argonautdoo.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/argonautdoo

Marketing

HRVATSKI

Argonaut, privatni smještaj s četrdesetogodišnjom tradicijom, nalazi se blizu mora. Raspolaže sa sobama sa kupatilima i terasama te apartmanima od kojih
svi imaju terase, neki imaju i svoj posebni ulaz, direktno na dvorište gdje se nalazi roštilj koji je na raspolaganju gostima.

Dvorište oko kuće je veoma prostrano, uokvireno mediteranskim raslinjem. I parkiralište je uključeno. Za goste sa čamcem imamo vlastiti vez samo 100 m od kuće.

U neposrednoj blizini, osim plaža, nalaze se trgovine, restorani benzinska crpka, crkva, teniski i ostali sportski tereni, uključujući sportske letove zmajem i panoramske letove avionom s 4 km udaljenog sportskog aerodroma, disco-klubovi, frizer te ostale pogodnosti koje nudi jedan tradicionalni istarski gradić kao što je Medulin..U Medulinskim morskim uvalama i danas nalazimo ostatke rimskih ladanjskih vila koje su u ovom prelijepom mediteranskom ambijentu gradili prije dva tisućljeća rimski patriciji.Argonaut je brzom cestom (8 km) povezan s Pulom, a do međunarodnog aerodroma ima samo 15 km.Ako ste poput legendarnih grčkih moreplovaca (prema legendi prvih otkrivača i osnivača Pule i okolnih naselja) pronašli sidrište i odmorište kod nas, želimo vam ugodan i lijep boravak u medulinskom Argonautu!


Post je objavljen 22.05.2008. u 06:59 sati.