Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/theyalwayscomeback

Marketing

odose maturanti

cryheh.. da odose i oni.. a ostajemo samo mi drugasi na nasim velikim hodnicima.. koga li cemo sad skicati onako potajno ili malo manje potajno???tko ce nam jednim svojim pogledom uljepsati sivi skolski dan sada kad se sve blizi kraju i svaki dan je sve teze uciti i prezivljavati nepravde preiznerviranih profesora??? hmm da razmislim, mozda kreteni iz razreda za koje svaki dan imam sve manje zivaca i volje da ih uopce gledam?? ajme majko pomagaj mi..
kako li su samo uletili u skolu danas za vrijeme velikog odmora ,a brzica ih pokusava sprijeciti da ne odu do ucionica al kaj moze zena pred panzijom.. mozda zaustavit masu od 160 mladih ljudi koji se oprastaju od svoje skole(mucilista) budimo realni ona ih ne bi mogla zaustavit niti 10 .. hehe oni odose gore sa svim svojim rekvizitima uzese ono cudo za gasenje vatre i cijeli hodnik 2 kata bio je plav.. lol ma legende.. a onda se ravnatelj sa zacudenom facom pita: a zasto su to napravili??eek al nije im mogao nista.. a ko da je i trebao samo su nas dosli pozdravit i malo nam uljepsat dan .. lol..
mislila sam da ce im kisa smetat al ona njima nije bila bitna .. to je bio njihov dan.. kraj jednog dijela njihova zivota.. i mislim da su ga isloristili.. pjevalo se,plesalo,zvizdalo i igrao se nogas s valjenjem po lokvama naseg igralista..
bit ce cudno bez njih al doci ce i dan kad cu ja otic iz srednje i tako ludovat zadnji dan.. hehe

al nama skolski dani teku dalje i kraj nam se sve vise priblizava.. neke hvata panika zbog mnostva jedinica u imeniku,a nekima je vec polako dosta ucenje i nakon cijele godine rada ocekuju zasluzeni odmor..
ja.. ja jedva cekam kraj i odlazak na more, a nadam se i mozda kojem volonterskom kampu i sredivanju nekih prijeteljskih odnosa.. al polako do ljeta im jos mjesec dana i jos malo treba izdrzat..


kisskisskiss

Post je objavljen 21.05.2008. u 22:26 sati.