Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/virtuela

Marketing

Majke i kćeri: Mirha i Arnela

Image Hosted by ImageShack.us

Zimmerische Chronik

Arnela je zajašila majci po grudima i sasvim je ozbiljno davila kada je iznebuha zazvonilo zvono na vratima.
Kćer je pustila tanki majčin vrat, pogledala u nalakirane nokte i rekla: "Zbog tebe mi je puknuo nokat! Sad ću pogledati ko to zvoni, a nakon toga si gotova!"
Mirha nije pričekala da se Arnela vrati nego je šmugnula kroz poluotvorena vrata dok je Arnela otpravljala inkasatora.

Zatekla sam unezvjerenu tetu Mirhu u dnevnom boravku kod moje majke, a Mirhine prijateljice, kako gola, bosa i uplakana, samo u spavaćici i papučama, prepričava kako je jedva utekla sigurnoj smrti!

Mirha nema sreće. Stan u Sarajevu joj je nedavno pogodila granata i sve je izgorilo, a jučer je izgubila sandale kada ju je uztalasana izbjeglička gomila ponijela prema ulazu bosanskohercegovačke ambasade!

Ima tome ohoho otkako je Mirha u Splitu kupila domovnicu za 500 njemačkih markona, što li je radila u BiH ambasadi?, pitam se dok sjedam preko puta nje i mame. Neki bonovi, pomoći, pičke materine, odoše sandale, plače Mirha.

Inače, Arnela je moja prijateljica. Otkako je otišla iz Sarajeva, a ima tome skoro godinu dana, nije dobila menstruaciju i sasvim lijepo je smršavila. Majka joj je teški davež. Ne mogu a da joj se u potajici ne divim - tko s vremena na vrijeme ne poželi zadaviti vlastitu majku???


Post je objavljen 20.05.2008. u 23:04 sati.