Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/tapien

Marketing

Heliotropium ili sunčac

Kao što joj i sam naziv kaže,to je biljka koja najbolje uspjeva na sunčanom položaju.Cvate od travnja do studenog.Veliki cvjetni štitci cijelog su ljeta ljubičaste boje,koja kao da reflektira.
Možemo je saditi u gredice,jer može dobro prezimiti na otvorenom prostoru.Za kontinentalni dio je bolje držati u loncu i preko zime staviti u prostoriju,gdje se temperatura mora kretati između 10 i 15 stupnjeva.

Image and video hosting by TinyPic


Stabljike mu odrvene pa se može uzgojiti i kao drvo veličine 1 m.
Starije biljke mogu se oblikovati kao stablašice.Ako želite ulazna vrata u kuću uokviriti malenim deblima,tada možete u veći lonac staviti heliotropium ili sunčac.

U zadnje vrijeme nemam baš previše vremena,tako da u ono slobodno vrijeme radije komentiran na drugim blogovima,nego da pišem novi post.
Ovo ljeto moja destinacija je Medulin.Uređuje se riva i kao što je kod nas običaj,radovi kasne.

Image and video hosting by TinyPic

Ovo je u autokampu,bilo je tek nekoliko gostiju,koje naravno nisam htjela na slici.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Ove godine nema štandova sa tendom.Zamjenile su ih drvene kućice.

Image and video hosting by TinyPic
Drvene kućice-štandovi već rade,iako nema puno gostiju,ali svakim danom dolazi ih sve više.Slike nisam stavila,jer naravno Bebač ih nije prebacio na komp.
Suncokreticka će opet reći da sam ljenčina,ali sad i sam vidim da moram savladati i to gradivo.Jer kad budem i našla vremena,a nemam slika,tada neću moći napisati post.Post je objavljen 20.05.2008. u 19:39 sati.