Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

Završeno 8. državno natjecanje vatrogasne mladeži RH

U Makarskoj je 17. i 18. svibnja održano Državno natjecanje vatrogasne mladeži. 8. po redu, pod pokroviteljstvom Predsjednika RH Stjepana Mesića. Natjecanje je organizirala Hrvatska vatrogasna zajednica uz suradnju Vatrogasne zajednice Splitsko-dalmatinske županije i Dobrovoljnog vatrogasnog društva Makarska. Na Natjecanju su sudjelovale 111 ekipa vatrogasne mladeži iz cijele Hrvatske s 1300 natjecatelja i 4 gostujuće ekipe mladeži iz Austrije, Bosne i Hercegovine, Mađarske i Slovenije s ukupno 50 natjecatelja.
U kategoriji ženske mladeži prvo mjesto osvojila je ekipa DVD-a Breški Jalševec (Zagrebačka županija), drugo mjesto pripalo je ekipi DVD-a Desno Trebarjevo i treće ekipi DVD-a Sveta Marija.
U kategoriji muške mladeži prvo mjesto osvojila je ekipa DVD-a Gardinovec (Međimurska županija), drugo mjesto pripalo je ekipi DVD-a Strahoninec i treće mjesto ekipi DVD-a Josipovac Punitovački. Prve ekipe u obje kategorije predstavljat će hrvatsku vatrogasnu mladež iduće godine na Vatrogasnoj olimpijadi u Češkoj.

Mladi vatrogasci iz općine Pitomača postigli su sljedeće rezultate:
Mladež, muški - dob od 12 do 16 godina
35 DVD Turnašica
43 DVD Velika Crešnjevica
45 DVD Kladare

Mladež, ženske - dob od 12 do 16 godina
31 DVD Velika Crešnjevica
32 DVD Vukosavljevica(općina Špišić Bukovica)





VIDEO:iskreni


Post je objavljen 20.05.2008. u 17:23 sati.