Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lonelystars727

Marketing

*JOŠ POKUŠAVAM DA NAĐEM TRAG TVOG PARFEMA..RUKE I POSTELJA HLADNE KO LED,A SEĆANJA LOME.. TI SADA IMAŠ NJU,JA NEMAM KOME,GDE JE SVE,ŠTO DRUGI NIKADA IMALI NISU.. KADA PRESTAJE OVA TUGA?..RECI GDE SMO MI,ZAR NIJE PALO DOVOLJNO SUZA..*

hEi..,bok..evo konačno i ja pišem post,tak mi se nedaa,ali evo pišem,znam da Bety nebu napisala..već je 19.05.,još malo i gotovo,yeah..jučer smo imali festival v centru za kulturu,bilo je super,malo smo falšali,ali nema veze..imali smo 6 sati,i to kemiju..jaj,dobro je bilo,neje pital..to je važno,ali ja sam ne bila na jenome satu jer sam išla pjevat na općinu(katastroffa)..ali i to je prešlo,v subotu firma,tooo..i rotor naravno,jedva čekam,od kuma(Abija) sam dobila digitalca,kameru,prstena od beloga zlata,lančića,rinčice,majce(i ostale krpice) i 1000 kuna…Bety i ja smo išle v četvrtak k zlataru,na bušenje uha,auuu.,još me ve boli,ali je lepo.,hehe..imam danas klavira i solfeggio,neeeee,ide ko mesto mene?,neznam ispitno gradivo,nekai znam,ali maloo..bangbang

Iako više zajedno nismo,
ponekad želim da ti se javim,
tebi je možda sasvim svejedno,
ali je još uvek tvoj rođendan slavim..

Ti bi hteo da me imaš,a još si pored nje..
Jasno je da si ti od onih,
Što lako dobijaju sve..
Hoću da vidim kako ludiš,kad ti dođem u san,
Ma moraš više da se trudiš,da budeš poslušan..


Začas bodu nama(osmačima))gotove majce..,jedva čekam,evo neznam kai već napisati,idem ve v grad kai si kupim još ono kai trebam za firmu..bye..ahaa,je..pozziće sam pozabila..pa,ovak PoZzAm:*Betty*(rus-iku,hehe..),*malu Kikicu*((zgodnih dečki više-manje,svi od reda sad su gey),*Majushkuu*(oćemo onu našu?),*Markia*,,*Micu*,,*Kiku i Kim*,*Lelu i Tayu*,*Ričkija*,*Krika*,*Nikilonu,Laru,Tinu,Leu,Valentinu,Magdalenu*(cure s Kuršanca))..,jednoga dečka,mahh,zapravo pozZAM cjeli 8.a & b….
Bye…
Pussike(ići)…
sretansretan



Evo tu malo nečega…***

EVO MALO ISTINE…

Ako ti kaže da si:

Slatka-on je vrlo pažljiv i romantičan,zaista mu se sviđaš ali ne dovoljno da mu budeš nešto više od prijateljice,zato se potrudi..

Lijepa-tipičan muškarac,ne zna što bih ti napisao pa našrcka ono što mu prvo padne na pamet,ipak te ne poznaje dovoljno kako ti misliš..

Ljepotica-on je zavodnički tip dečka,vrlo je popularan među curama i zna ih zavesti svojim trikovima..


Mala-ako je on stariji od tebe to znači da mu nije stalo i da si ti za njega ipak još samo „balavica“,takve treba zaboraviti,ne zaslužuju te,a ako je tvoj vršnjak ili mlađi to mu riječ kojom bi htio naglasiti da se mu sviđaš,no da se ne smiješ praviti da si „njegov šef“..


Srčeko-on te zaista voli,za tebe je spreman napraviti sve,stvarno si na pravom putu,no pripazi,ovaj tip dečka je „mamina mala maza“,pa ga i male sitnice uvrijede..

Njegova ljubav-ovo je najteža situacija,zato jer ima dva značenja,prvo je da će te ubrzo ostaviti,a druga je da te beskrajno voli,a ti saznaj o čemu se tu radi..

kissPuSsE…=0)


Post je objavljen 19.05.2008. u 20:11 sati.