Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ilovenala

Marketing

konacno ja s novim postomsmijeh! malo me skola zatrpala, ovaj tjedan je stvarno bio najgori do sadzijevblabla... za 2 tjedna imam ispit iz klavira, toliko sam losa(vjerojatno zato sto prije nisam radila bas niszaliven), da mi je profa rekla da bi bilo najbolje da sad prek ovih praznika neidem nigdje i samo vjezbam klavirlud! al, ici cu ja i moza nagovorim starog da povedem i frendicu! weeee... to bi bilo superparty! ici cemo najvjerojatnije u crikvenicu, al su mi straci obecali da cemo ic na jedan dan na ranch jelov klanac ili vec na neki drugi...

Image Hosted by ImageShack.us


a sad jedna stvarno tuzna vijest... prodali su mi nalucry! nekoj farmi... joj, kak ce ta mala meni nedostajat... mislim, vec mi nedostajenamcor.

ipak, jucer sam bila u trajbaru i stvarno moram rec da mi je to bio najbolji put do sadathumbup! po prvi put sam bila na terenu. bilo je stvarno prekrasnocerek! mogu rec da sam cak i galopirala sama... makar za to nisam imala pojma ... vjerojato zato sto smo isli kroz sumu, pa je sve bilo nekako drugacije, al i zato sto sam jahala amber...jednu zivahnu, i ponekad stvarno zlocestu kobilu, ima samo negdje 5-6 godinaeek. nisam mogla vjerovat da cu stvarno nju jasit... svi mi govore kak su pali s nje(bar jedanput), pa onda kak su nes slomili... pa, jucer sam skoro i ja! za dlakusmijeh... bolje receno, odskocila sam al ne na pod, vec njoj za vratrolleyes. hehe, kak sam u tom trenutku histerizirala xD. al, onda sam se ipak nekak vratila u sedlo, makar mi je stalno pustala glavu dolje... bilo nas je negdje 6 u grupi... sanja je bila prva, na lucku=).
ja predzadnja, a iza mene iva na jednom poniju koji se non-stop ritao... a ja sam mislila jahat njega, loldead!

Image Hosted by ImageShack.us


jucer sam bila i kod janezujo... povela sam cucka, pa nas je sve zabavljao, hehe. zaboravih vam zahvalit na toliko kommova!!! najbolji ste, samo tako nastavitepjeva! ja vam sad idem, i pisem post kad se vratim s mora. btw, naucila sam radit avatare, pa narucujte, sve cu vam napraviti, sam mi morate dati zeljenu sliku=).

kiss & pozzkiss!

Image Hosted by ImageShack.us



Post je objavljen 18.05.2008. u 09:40 sati.