Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/osup

Marketing

Pripreme za OSUP 2008. su u tijeku. Treperimo!

Akademija OSUP-a i Nove Moralnosti jučer je na izvanrednom sastanku donijela zaključke o daljnjim aktivnostima Direkcije za nominacije OSUP 2008 te o formiranju Direkcije za nominacije za nagradu OSUP NULTIH. Glasnogovornik AONM-a nije krio zadovoljstvo zbog činjenice što su najviša tijela Akademije konačno donijela odluku o budućim aktivnostima Direkcija, jer, kao što su i naši čitatelji upoznati, u posljednih godinu dana odnosi među članstvom AONM bili su opterećeni nepredvidivim okolnostima koje su očito negativno utjecale na rad AONM. Glasnogovornik nije iznosio detalje o tome da li su te negativne okolnosti uspješno otklonjene, već je prenio duboko uvjerenje svih članova Predsjedništva AONM kako će sve biti u redu i kako je OSUP jači nego ikad.
Oformili smo Direkciju za nagradu OSUP NULTIH, kako bi na vrijeme pripremili sve poslove za taj veliki projekt.
Na pitanje i primjedbu novinara zašto je www.osup.blog.hr u takvom katastrofalnom stanju te na koji će način obožavatelji OSUP-a pravovremeno biti upoznati sa svim informacijama o nominacijama, Glasnogovornik odgovara u duhu dotične francuske carice; Neka čitaju naše misli!
Glasnogovornik nije htio govoriti o nominacijama za OSUP 2008, ali je ukazao da je ove godine iznimno puno nominacija. Mi smo ipak iz naših uvijek točnih, ali i dalje neslužbenih izvora saznali da će Hrvatskoj pristigla pozivnica u NATO i posjeta Busha Zagrebu zasigurno konkurirati za OSUP u kategoriji Pozitivan događaj? godine, a na pitanje da li to znači da AONM blagonaklono gleda na ulazak Hrvatske u NATO, naš izvor je rekao da se veliki broj članova veseli tome.

Post je objavljen 17.05.2008. u 21:06 sati.