Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ludifrendovi12

Marketing

...TUŽNA PRIČA...

TUŽNA PRIČA...
Jednoga dana u novinama je osvanula priča da se djevojka bacila sa nebodera zbog ljubljenog mladića. Prije smrti mu je poslala oproštajno pismo :

» Dva svijeta mi smo, nikad skupa mogli biti nismo. Kraj tebe sam se osjećala kao ptica u letu ,bio si mi sve na svijetu. Voljela sam svaki dio tebe, i zbog toga proklinjala sebe. Pratila sam svaki korak tvoj, i priželjkivala da si samo moj. Ali tebi je važnija bila droga, gledao si u nju kao u Boga. Gledala sam očaj na tvom licu, dok si svugdje sa sobom nosio špricu. Kolike sam noći proplakala moleći Boga, da te izbavi iz pakla toga. Zbog tebe sam zamalo ubila, dok te druga pred mojim očima ljubila. Svake noći, u mislima su mi bile tvoje plave oči. Htjela sam te preboljeti, htjela sam te prestati voljeti. Htjela sam te zaboraviti pomoću pića, ali sam te osjećala u svakom dijelu svoga bića. Čim sam te ugledala: crna kosa, plave oči, znala sam zaboravit te neću moći. Zbog tebe sam morala kroz pakao proći, i do ove točke doći. Bio si mi ljubav prva, a ja za tebe od te ljubavi niti mrva. Nosila sam te u krv, a sad će njome da se hrane crvi. Kad se vrate lastavica jata, više neće biti mojih ruku oko tvoga vrata. Molim te, shvati! Svu sreću želim ti ja, ali ne želim više sama čekati sumorne zore, ovo je jedini izlaz iz ove noćne more. Znaj da te ne krivim ni zašto, voljela sam te, a ti mene nisi, i to je to! Samo te jedno molim, povremeno mi donesi na grob jedan mali cvijet, jer ti si bio sav moj svijet! «

Nakon 2 dana u novinama osvane 2. priča, na grobu jedne djevojke nađoše leš mrtvog mladića. Obitelj što je donijela cvijeće svojim mrtvima, našla ga je s nožem u prsima. Kad je došla policija, uspostavila mir, u njegovoj ruci našla je krvavi papir:

„ I ja sam volio tebe, ali me ovaj život nepovratno sjebe. Gadim se sam sebi, jer pravu ljubav nisam mogao pružiti tebi. A volio sam te, svjedok mi Bog, sad kad te nema, kao da nemam nikog svog. Gurao sam te stalno od sebe, jer nisam htio da patiš, a tisuću puta sam poželio da mi se vratiš. Ljubav je kuja, koja te na sve načine sjebe. Ljubav je tuka glupa, koja me odvojila od tebe. Jedina želja mi je da sad s tobom dijelim grob. U zoru kad mi srce prestane da kuca , kad nismo mogli za života, u smrti ćemo biti skupa.

Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 17.05.2008. u 11:12 sati.