Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uspomeneisnovi

Marketing

..Obuci cu sve bijelo..cisto..bijelo..providno uz tijelo..a tvoje crne oci..oci crne..gledat ce me vrelo..

Hello..what's up??
Evo mene malo..da vam pisem..nekako sam sretna..iako sam zadnjih dana bila malo lose..jer mi je dragi iznenada oputovao u Makedoniju..jer je stvarno bilo hitno..i nismo se vidjeli jos od subote..al on jos nije doso..al sam se cula sa njim jutros i reko mi je da ce doci ovih dana..da nezna jos tocno kada..i reko mi je da me voli..da mu nedostajem..isto kao i on meni..
Malo sam se dosla raspisat..iako nemam bas previse inspiracije..evo sam maloprije bila sa Anamarijom 3 sata..drama..nema teme koju nismo dotakli..i sutra..ako Bog da idem kupit cvike.. =) E da..Mirela dolazi u ponedjeljak..jedva cekam da je vidim..a ja ako Bog da..idem 24.5. u Sarajevo i Travnik..vodi nas profesor iz vjeronauka..jedva cekam..stvarno jedva cekam.. Svi osmasi idu sutra u Omis..a ja neidem..ma i neide mi se..pa kad se oni vrate..idemo u grad navecer..drama..
I tako..vam ljudi moji..kod mene svacega..i ljubavi najvise..to je dobro..samo sada predkraj moram podignut neke ocjene..i upisat se..ako Bog da..u neku dobru skolu..i onda cijelo ljeto uzivat..ako se nadje sta posla..i radit malo..i tako..
Eto..pozdravljam sve..jer sam dobre volje..a najvise moju bebu Gashija..te dua edashur..shumm..

Post je objavljen 16.05.2008. u 22:24 sati.