Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sinnerboy

Marketing

HEUREKA!









...danas pročitao da se mladić u osječkom istražnom zatvoru htio baciti sa prozora u dvorište jer su "uvjeti u zatvoru neizdrživi"

eh, jadan bekrija, koji je btw. pritvoren na par mjeseci zbog nasilja u obitelji, pošto najvjerojatnije nije imao koga izlemati jer mu se na sviđa čistoća tuševa i gastronomska ponuda u instituciji, odlučio skočiti sa prozora, koji je na nevjerojatnoj visini od 6 metara ako se nešto ne poduzme po tom pitanju.

nema šta, hvale vrijedan čin. kad mogu svi protestirati, recimo studenti i žene koje nisu dobile plaću od 2006., zašto ne bi i on!

savjet : idući put skoči. po mogućnosti na glavu jer ćeš se jedino tako ozlijediti...

no nakon promišljanja po pitanju neizdrživog stanja u zatvorima imam ideju.

dovraga - zašto se ne bi mogli otvoriti privatni zatvorski smještaji?

ideja za koju ću dobiti Zlatnu kunu ili takvu neku nagradu za najideju i najpoduzetnika jeste:

fino sagradite podrumski zatvor! ono finjaka - krevet, telka, sanitarni čvor, kuhinja. i rešetke na svim prozorima i ulazima. kad je mogao onaj monstrum u Austriji...

zatim sa državom sklopite ugovor po principu: oni vama krimosa kojeg ćete zatvoriti u podrum a država vama novce za hranu i pinku za stanarinu.

naravno instalirati videonadzor koji će se streamingom prenositi u obližnju policijsku stanicu, alarm sa istim principom i panic button kojim ćete pozvati muriju ako vam vaš privatni zatvorenik zbriše.

pošto jedan dan u zatvoru dođe oko 200 kn, snizite cijenu na 150.

naravno da se pod tim podrazumijeva da će vas posjećivati odgovorne osobe (policija ili ovlašteni zaštitari) koje će kontrolirati stanje zatvorenika i jedanput dnevno ga izvoditi u šetnju ili arbajt po vrtu i okućnici.

super rješenje recimo za dodatna primanja umirovljenicima i nezaposlenima.

poduzetniji mogu udružiti snage, otkupiti neki od hotelskih kapaciteta koji zjape prazni pa ga preurediti za istu namjenu ili - zašto da ne - kupiti cijeli otok i napraviti domaću inačicu Alkatraza.

za high class zatvorenike (recimo tajkune) otvoriti luksuzne ekvivalente istih, sa bazenima, spa centrom itd. a troškove smještaja naplaćivati iz njihove imovine. nakon što se isplate radnici na čijoj su grbači i došli do imovine.

za prekršitelje zakona o sigurnosti u prometu nabaviti one dječje autiće koji idu 10 na sat pa nek se vozaju i sudaraju do mile volje unutar zidova.

time bi se najzad rasteretili državni zatvori i u njima bi na miru mogla uživati ekipa koja to stvarno zaslužuje - ubojice, silovatelji i ostali điberi.

...a država bi nam postala prosperitetna iz jednog razloga - malo bi se više pazilo kad se krši zakon jer bi se moglo vrlo lako dogoditi da ustvari i završite u zatvoru.

privatnom.

a zna se da kod privatnika nema zajebancije....

Post je objavljen 15.05.2008. u 11:57 sati.