Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/terziceva7

Marketing

Split, 14. svibnja 2008. godine
Poštovani suvlasnici Terzićeve 7,
zbog vrlo neobičnog načina ponašanja predstavnika suvlasnika u drugim ulazima na Brodarici i njihova nenajavljenog načina prijelaza kod drugog upravitelja, MOLIM VAS, odnosno samo one koji su vlasnici garažno-parkirnih prostora u garaži Brodarice (razina G1 i G2), da NE POTPISUJETE PREDSTAVNIKU SUVLASNIKA GPM GOSP. JONJIĆU I NJEGOVU ZAMJENIKU GOSP. BULJANU NIKAKVE PAPIRE.
Ukoliko ima razloga za prijelazak kod nekog drugog upravitelja, ja kao suvlasnika dvaju parkirnih mjesta smatram da se takvu Odluku treba donijeti na zajedničkom sastanku svih vlasnika garažno-parkirnih mjesta u garaži Brodarice.
Kao što Vam je vjerujem poznato, nekoliko puta sam osobno a poznato mi je da su to pokušavali napraviti i drugi, (što predstavnici što suvlasnici), urgirao kod ranije navedenog dvojca potrebu organiziranja prvog zajedničkog sastanka svih nas suvlasnika garaže. Na žalost, navedena dvojka je ostala gluha na moje nastojanje i nastojanje drugih.
Ne nasjedajte ni na koji način mogućem objašnjenju (kod prikupljanja potpisa po stanovima) da se navedeni zajednički sastanak održao, a da ih je predstavnik suvlasnika iz njihova ulaza propustio informirati o terminu istog. TO JE LAŽ!!!Osobno smatram da garažu Brodarice ne smijemo prepustiti na upravljanju zadnje rangiranom upravitelju na širem području Splita. Odnosno, smatram da je i takva Odluka moguća ukoliko se ona donese na zajedničkom sastanku svih suvlasnika garaže, a nikako bez održavanja takvog sastanka.
Još jednom Vas molim da navedenom dvojcu ne potpisujete papir odnosno ne dajete nikakav potpis za bilo kakvu svrhu dok se ne održi zajednički sastanak svih suvlasnika u garaži.
Termin održavanja zajedničkog sastanka suvlasnika garaže bi trebao biti javno oglašen i najavljen barem 10 dana prije njegova održavanja.
S poštovanjem,
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Nenad Uvodić


Post je objavljen 14.05.2008. u 13:49 sati.