Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zrkogulin

Marketing

I'm back…rofl

Da, da, da…opet ja pišem post i budite sretni sad :) (A LOL)smijeh
Ma šalim se…eniweeej…
Imala sam vam dosta toga pametnog za reći…
Počet ću sa utakmicom protiv Zameta II., a završit ću sa šećerom :) Iako to nije nimalo lijepa (slatka) vijest, naša Bawe je šećer na kraju!

Dakle…nedjelja…
Zijeeev, rano ujutro (sad kako kome, meni je to 11h!)…krenule mi putem Rijeke.
Nije da smo očekivale neku pobjedu, ali nadale smo se barem dobroj igri.
Oslabljene (bez lijevog vanjskog, desnog vanjskog i golmana) započele smo utakmicu kao i obično – KATASTROFA! Obavezno nam je trebalo buđenje koje se nikako nije pojavljivalo. Stalno su nam ispadale lopte, obrana užas… No dobro, drugo poluvrijeme je bilo ipak malo bolje. Sredile smo se koliko smo mogle, pa smo počele stizati tu razliku. Mislim, smanjiti ju. A onda opet – užas! Tekma je završila 35:22.
Ali i da smo pobijedile ne bi se mijenjala neka situacija na ljestvici. Mi smo sad zasigurno druge, a Zamet prvi…
Sljedeće, a i naše zadnje kolo igramo doma, u subotu s Vrbovskim!
Nadamo se velikom odazivu publike jer je to zadnja tekma u ovoj sezoni…
Nadam se da su mnogi zadovoljni našim uspjehom, drugim mjestom…jer mi jesmo! Nakon dosta godina što smo provele na zadnjim mjestima bilo je vrijeme da se popnemo na vrh..i eto nas! :)

A tekmu protiv Zameta odigrale su:
Valentina Sabljak – 9 obrana, Marija Gračanin – 5 obrana, Tanja Vukelić, Anja Cetinjanin, Helena Ilovača 3, Matea Brozović 3, Ivona Gračanin 1, Lara Stipetić 2, Kristina Milaković, Josipa Brozović, Valentina Pribanić 2, Nikolina Brozović 11


A sad..takozvani šećer na kraju – Bawe!
Ali s nimalo lijepom vijesti…

Znate vi onu tekmu kaj smo igrale u Buzetu, eee..da…tamo, ona ukleta dvorana..e tamo si je Bawe slomila ruku. No nitko nije imao pojma da je to toliko ozbiljno, odigrala mala i na završnici u Labinu sa slomljenom rukom…Eee, onda se vratila u Ogulin gdje su joj doktori rekli da ima slomljenu ruku, odnosno da su joj se neke dvije kosti razdvojile i da mora na operaciju. Danas sam ja bila kod nje i uspješno nam se oporavlja, a što je još zanimljivije zovu ju: Veseli Pacijent :) A loool…
Luda je…

Pa Bawe, ovim ti putem u ime cijelog ŽRK Ogulina želim brz oporavak i brzo nam se vrati!
Puffa!


Weeeeeliki pozz svima od Nine!
Puffa :)


Post je objavljen 13.05.2008. u 22:20 sati.