Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nklege

Marketing

NK LASTAVICA - NK LEGE 3:8

Posljednje kolo.
Ivo zabio 3 komada
Pajo zabio 3 kaomada
Nevista popio 3 komada
Nevista pojeo 3 porcije graha
Stane i Cvejo zabili po 1 komad

Ležerna tekma. Ustvari Nevista se trudio da tako ne bude ali čvrsta obrana je odradila svoje. Većina igrača bila je oslobođena nastupa prije dvije finalne tekme koje nas čekaju. No neki se nisu pojavili. Cvejo npr. a rekao je da će doći. Neki su pak imali strašno važan teniski meč pa su, eto, jelte... neki su bili i finestu i dilbali, neki su otputovali, pazi sad, na Crno more!?! Ma koga on laže kao da mi neznamo da su mora plava? Neki su obilazili baranjska životopisna sela kako bi nas našli, ali Brajo mu put kaz'o i našo nas. Sve u svemu, sve pet.
Ebemu... htjedoh prešutiti ali đavo je jači od mene.
72. minuta. Rezultat se lomi. 2:7 za nas i još je sve moguće. Odjednom naša akcija nakon rezolutne reakcije Zlaje koji je presjekao protivnički napad. Talijan je izbio sam kao duh na 36 metara... i onda... jata ptica iz Kopačkog rita zacrnila su nebo. Sva prestrašena divljač je bezglavo jurila nikamo, Brojne jedinice Hrvatske policije i vojske osiguravala su šire područje oko Grabovca... ljudi... kakva je to eksplozija bila. Talijan je opalio po lopti, kakav udarac. Tomba la Bomba????? Tomba je prskalica, žabica, pucketalo, klik-klak... smiješan je. Lopta je probila zaštitnu mrežu, zaštitnu žicu, metalnu ogradu i neki stari zid te uništila oko 4 hektara pšenice i kukuruza. Mislim da će župan morati proglasiti elementarnu nepogodu. Naš Talijan je bombetina. Mene je taj zvuk podsjetio otprilike na... ma ne želim se ni prisjećati. Kakav je to prasak bio. Po toj silnoj lomljavini shvatili smo da je lopta proletjela iako je nismo vidjeli, a zvuk, taj jezivi zvuk došao je tri sekunde kasnije... brrrr
I dok smo se svi još uvijek isčuđavali silini Talijanovog šuta, tom zvuku koji je izazvao 15 minutni prekid utakmice, uslijedio je novi šok. Iako smo povećali rezultat na 2:8 još smo pomalo strepili. Ukazala se šansa da Darac J. stavi točku na i te nam omogući mirno gledanje posljednje dvije minute. Ali nije. Dogodio se ovo, birajte koji god hoćete. U istom su rangu.


Nego, ti se Darac J. ništa ne sekiraj. Mi smo navikli a ovaj video je najbolji dokaz da se "to" događa i boljima.
P.S.
Talijan i Darac J. Eksperimenti s vašim napadačkim akcijama su završeni. Nikad više.
P.S. 2
Jedan post-operativac šepavac je danas izišao iz bolnice i došao nas je gledati. Luđak. Drugi postoperativac je danas prvi puta odigrao 20 minuta tekme nakon operacije i oporavka. Sretno.
P.S. 3
Kaže mi Bulić sada da je Cvejo bio na tekmi i da je zabio gol? Svašta.



Post je objavljen 12.05.2008. u 22:23 sati.