Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lepabrenafans

Marketing

Konačno, novi album početkom ljeta...

Najveća jugoslavenska zvijezda osamdesetih, Lepa Brena, najavila je novi album, veliku povratničku turneju po prostorima bivše Jugoslavije, te snimanje četvrtog nastavka svoje glazbeno-filmske uspješnice "Hajde da se volimo". Fahreta Jašić Živojinović dane provodi u studiju Aleksandra Milića, inače poznatog po suradnji sa srpskom folk ikonom Cecom Ražnatović, za koju je napisao nekoliko hitova, gdje ubrzano radi na dovršavanju novog materijala.



Nova Brena



Album bi trebao biti obvjavljen već početkom ljeta, a Brena je za stihove angažirala svoju staru suradnicu Marinu Tucaković (koja je radila i na Severininom albumu) te čitav tim stilista kako bi se pobrinuli za njezin novi izgled i za režiju i scenografiju turneje. Iako njezin posljednji studijski album "Pomračenje sunca" iz 2000. godine nije postigao ni desetinu očekivanog uspjeha, Lepa ne odustaje, pa uz album i film najavljuje i opširnu autobiografiju.



Nova Brena



Da Brena misli ozbiljno, ukazuje i glasina koja kruži kuloarima kako je Brena za novi projekt iskeširala nezamislivu količinu eura, a i film je već u debelim pripremama. Postoji nekoliko verzija scenarija, a Brena ga najavljuje kao "veliki projekt" i kao nešto na ovim prostorima još neviđeno. Ipak, promociju sva tri projekta ne planira zajedno, već će ovu godinu posvetiti isključivo promoviranju novoga albuma i koncertima, nakon čega na red dolazi film, a kao šećer na kraju "glasovita" autobiografija.


USKORO INTERVIJU S HANKOM PALDUM O LEPOJ BRENI SAMO ZA LEPABRENAFANS.BLOG.HR




Brena - 2008 - Luda za tobom (Grand)









Post je objavljen 11.05.2008. u 15:56 sati.