Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/lifeforpunk

Marketing

Osjećam se haj mozak baj, baj…….


Ujutro se budim s najvećim smiješkom na licu koji me cijeli dan prati i uopće mi nije važno kaj drugi misle. Zašto bi se zanemarivala nečijem problemima kad se drugi ne zamaraju mojima. Kad nekima ispričam ono kaj me muči, ko da sam rekla nekom stupu i odmah prebaci priču na sebe. Ali ni to me više ne muči. I unatoč tome osjećam se haj…..
Ne smetaju me osobe koje se srame same sebe i pokušavaju biti neko drugi, kopiraju svoje najbliže……svi smo jedinstveni na svoj način i time se trebamo ponositi.
Veselim se malim sitnicama koje ponekad samo ja kužim al kaj ćeš, svatko u sebi skriva neku vrstu blesavosti i ludila koje u takvim trenucima izlazi na vidjelo. Bez ikakvog razloga počnem se smijati na sav glas nekoj svojoj mutavoj zamisli i tad me neki čudno gledaju,al to mi uopće ne smeta jer osjećam se haj…….
Sretna sam kaj pika sok od kruške ima novu bocu-zelenu i to me veseli već nekih 4 mjeseca.
Ni kiša me nemre oneraspoložiti i tad mi ludorije idu po glavi,kak bi bilo da nas vjetar podigne s kišobranima u zrak kak na crtićima. Probala sam s red bullom l ali ne pomaže. Prošli tjedan sam se klackala sa svojom marči ko malo dijete i to još onak odbijanca. Idem s ifkom po cesti i baš mi dođe da se počnem smijati i počnem bez ikakvog razloga,a posljedica toga je bol u trbuhu. Nemreš više al nemreš ni prestati….i sve to zato jer osjećam se haj…
Uopće se ne zamarujem kaj se nalazim u nekim čudnim odnosima s nekim ljudima,al da je sve kristalno jasno ne bi bilo zanimljivo.
nije me briga kak će neko reagirati na moje ponašanje.dal će me gledati kao čudakinju ili ne….jer osjećam se haj…Post je objavljen 10.05.2008. u 10:37 sati.