Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/youdonthavetobeacopy

Marketing

kilometri pricaju najtuznije price...greske kao pjesak vjetar nosi u lice..tisina postaje moj jedini zvuk..kao prazna boca..ostavljen na dnu..kazes uvijek ovdje..blizu mene..postoji jos,dio tebe..

*urban-dio tebe*
joj joj joj..
dugo nisam nis pisala...
bio mi je sjeban net,pa nisam bila doma,pa mi se nie dalo..vecinom mi se nije dalo..a sada izmisljam neke razloge da nebi ispalo da sam lijena..XD
i tako..nema bas puno toga kod mene..a i mislila sam da nemam sta pisati..ali onda kada sam dosla na ovu stranicu..bas mi se cinilo nekako jadno to sto mjesec dana nisam nis pisala..iako imam samo 15 komentara i vjerojatno nitko ovo ne cita..nema veze..
*bob marley-redemption song*
ja bi dredove!mozda ih i napravim..jos samo moram staru obavjestiti..a to je malo tezi dio..hehe..ali uspjet cu ja..
bas sam malo razmisljala o svim tim promjenama kod mojih frendova..neke na lose..neke na dobro..al ok..ja ih prihvacam takve kakve jesu..mislim valjda s godinama dodu te promjene..kada ti vise nije fora sjediti u parku na klupici...kada ti vise nije bitno u kakvom si okruzenju..ono kada postanete smeleri..mislim ok nosi sto te volja..ali nemoj onda meni soliti pamet o tome kako se neznam dobro zabaviti ako se cijela ne spickam..
ja ne zelim postati smelerica..niti mi je to ikakav san..rasplesati se u buddhi,capitanu ili el riu..meni je sasvim dobro bez tehnjave i plesanja..
ja ne zelim nositi minjave i stikle zato da bi se drugim svidjela..ja zelim nositi starke i stare traperice zato sto se sebi takva svidam,zato sto je meni u tome ugodno..i ne zelim biti kao pola grada..zlatne najkice,crne ili bijele uske hlace i neka smense majica..i cekati da me u jednoj veceri njih 15 zbari misleci da imam 18 a zapravo imam 14..to mi nije nimalo zabavno i privlacno..to je tuzno..
ja to ne zelim! i necu takva postati..
*hladno pivo-superman*
moram napraviti projekt o najdrazem filmu..
raditi cu o mjuziklu hair..mislim da ce mi taj film uvijek ostati u sjecanju kao jedan extra pozitivan film sa jako izrazenom zeljom za mirom i ljubavi..ma savrseno!
*dire straits-romeo and juliet*
zahvaljujem ljudima iz zagreba sto su me navukli na dire straitse..hehe
bilo bi dosta za danas..i za narednih par tjedana.. XD
POZDRAV

Post je objavljen 08.05.2008. u 21:10 sati.