Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/seveworld

Marketing

Projekt SeveFanCluba

Najveći i najpoznatiji FanClub naše zvijezde Severine pokrenuo je projekt o zaštiti autorskih prava Severine Vučković i njenih pjesama. Dakle, prvobitni razlog je izlazak nove pjesme 'Gas,Gas' koja se legalno može poslušati na portalu SeveFanCluba. Svakakve stranice ilegalno su pustile u javnost pjesmu što je kršenje autorskih prava. Nemojte sudjelovati i podržavati takve akcije jer ćete i vi biti krivi. Evo kakav je projekt i kako do njega:

SeveFanClub o projektu: Seve Originale nastao je na inicijativu fanova okupljenih na portalu http://www.sevefanclub.com. Radi se o podršci diskografije Severine Vučković, posebno orijentiranoj na novu ploču „Zdravo, Marijo!“. Ponukani neprofesionalizmom određenih medija, koji su objavom nelegalno postavljenih snimki singla „Gas, gas“ prekršili ekskluzivno pravo Narodnog radija odlučili smo se za ovakav projekt.
Svi slušatelji, posjetitelji i zainteresirani za materijale sa novoga albuma Severine Vučković pozvani su tražiti ih samo na službenim izvorima kao što su Dallas Records, www.severina.com i www.sevefanclub.com
Ipak, kao što smo upućeni, postoje određene adrese gdje su nelegalno postavljeni linkovi za download i slično. Ekipa koja radi na projektu Seve Originale uklanjat će nelegalno postavljene linkove i video isječke. Stoga, ukoliko želite podržati Severinu i njenu diskografiju ne preuzimajte nelegalno postavljene linkove i ne pregledavajte postavljene video materijale, jer osim što predstavljate lošu volju činite i kazneno djelo.

Kako do projekta? Posjetite SeveFanClub.com i skinite najnoviji Screensaver i Wellpapere i uključite se u projekt ''Seve Originale by SeveFanClub''

Seve Originale

PODRŽITE PROJEKT!!!

Post je objavljen 06.05.2008. u 16:49 sati.