Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/djsvatovski

Marketing

DJ ZA SVATOVE,SVADBE,VJENCANJA,MATURALKE I OSTALE FESTE-ZASTO ETO JEDNOSTAVNO ZATO...

Naš posao je zabaviti Vas na vašoj proslavi npr: vjenčanja, krstitke, prva pričest, krizma, te momačke i djevojačke zabave, privatne zabave i evente.


PREDNOSTI DJ


-DJ se može prilagoditi publici puno lakše od benda jer kod sebe ima ogromnu količinu pjesama

- Pjesma neće biti upropaštena, izvođač je originalan

- DJ uglavnom košta manje

- DJ ne treba odmor te vodi računa o svakoj pjesmi, pa i onima koje sviraju tijekom jela

- Potrebno mu je manje prostora
Sto se tice izbora glazbe to sve ovisi o vama,unaprijed mozete na mail da mi posaljete popis onoga sto zelite a ostalo ostaje na meni.Za razliku od prije desetak godina kad je takav nastup bio rijetkost,danas DJ-i koji nastupaju
na vjencanjima,imaju pune ruke posla.
Razlog tome je sto su buduci mladenci sve svesniji prednosti i mana pojedine vrsta izvodjaca.
BAND ima ograniceni repertoar,ali koji sadrzava brojne,a medju njima i pojedine nikad snimljene tradicionalne pjesme.
Zahvaljujuci tome glazbeni ce sastav biti idealan za najstarije clanove obitelji,pogotovo s ruralnih podrucja koji su uostalome i navikli na taj nacin zabave.
Mlade su pak generacije odrasle uz posve drugaciju kvalitetu zvuka(u mome slucaju ja odradjujem i slikovni dio kao video deejay s spotovima) i slike i glazbeni repertoar.
Da bi se zadovoljio njihov glazbeni ukus idealno je angazirati DJ-a.
Bas poput BENDOVA i DJ se medjusobno razlikujuu vise ili manje nijansi.
Postoje oni bolji koji zahvaljujuci dugogodisnjem iskustvu bolje poznaju domacu i stranu glazbenu produkciju iz posljednih 50 godina cime mogu zadovoljiti publiku ot 7-77 godina.
Zbog toga je mnogo bolje rijesenje odabrati DJ-a koji ce zadovoljiti vecinu glazbenih ukusa
nazocnih.
Za roditelje i stariju rodbinu mladenaca tu ce se naci najljepsi evergreeni iz njihove mladosti.a za mlade najveci aktuelni hitovi.
Iako jos uvijek mladenci najvise biraju grupu koja ce ih zabavljati sve je vise i onih koji biraju DJ-e.
Iako se taj obicaj s zapad polagano i kod nas udomacuje oni koji su tako proslavili tu svecanu vecer jako su odusevljeni i puni su rijeci hvale.
Tako mladenci u svojim omiljenim pjesmama mogu uzivati u originalu a ne u nekim prepjevima samoukih sviraca(cast izuzecima)priznat cete nekad ne zvuce bas dobro za usi.
Nastup DJ-a daleko jeftiniji izbor nego neka grupa i to je razlog sto u zadnje vrijeme se traze sve vise DJ ali neki traze DJ i BAND.

Glazba je obavezna na skoro svakoj proslavi kako bi se napravio ugodan, veseli ugođaj, ali isto tako loša glazba nam ostavlja gorčinu...,,,

Svi pamtimo trenutke u kojima DJ odsvira točno onaj blok pjesama koji gosti trebaju. To traži iskustvo, poznavanje glazbe i osjećanje publike te u jednu ruku biti psiholog.

Pravi DJ će osjetiti koja je glazba najbolja za goste, što pustiti i kada.
Ne znači ako je neki plesni hit trenutno broj jedan da će biti najbolji izbor, posebno ljudima koji rijeđe izlaze i ne prate trendove.

Vjenčanja su poseban izazov za DJ-a jer se na njima nalazi više generacija, različitih viđenja kakva bi dobra zabava bila… DJ treba “čitati” publiku i stopiti se s njom tokom cijele veceri


Post je objavljen 18.05.2008. u 17:31 sati.