Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sims2andme

Marketing

~¤Sims 3¤~

U ovom postu doznajte sve o Simsu 3 - simulaciji. To je najnovija vrsta sims igara. Još nije izašao ali se nadamo da izlazi u proljeæe 2009. godine. Dakle da poènem o prièi simsa 3:

-Grafika æe biti mnogo bolja, a simulacija sima, uljudnija.

- Broj koji æe oznaèavati stanje tvoga simsa mjerit æe se od 8 do 3, a ubrajat æe mjeraæ "stresa ili zabave", boravak na zraku je preporuèljiv...

- Tvoj sims æe i dalje morati spavat, kupat se i naravno jesti

- U sluèaju da tvoj sims pokisne on æe se osjeæati jadno ili ako mu umre majka takoðer æe se jednako osjeæati, no to æe s vremenom proæi. Ako pak tvoj sims dobije promakuæe njegova sreæa æe dugo potrajati!

- Moæi èeš èistiti kuèicu svoga hrèka, a što je najbolje moæi èeš ti sam poæistiti nered koji sims napravi ili sam vratiti knjigu na policu bez da to zapovjediš simsu!

- Tvoji simsi sada mogu biti zbilja debeli i neæe moæi tako lako smršaviti kao u Simsu 2...
Simsi æe se razlikovati po težini i izgledu. Mogu biti debeli i imati dugaèke ruke, mršavo tijelo s debljom guzom, ukratko mogu imati tijelo kakvo god zamisliš!

- Kada odvedeš simse na plažu oni æe dobiti razlièite nijanse boje od sunca.
Tvoji simsi mogu biti pesimisti, optimisti ili relisti ovisno o genima.

- Svi tvoji simsi æe se po neæemu razlikovati, bila to boja kose, odjeæa ili okus kave koji voli...

- Tvoji simsi æe se razlikovati i po karakteru. Mogu biti zli, dobri, sramežljivi, prièljivi ili pametnjakoviæi...

- sada èeš moæi posjetiti bilo koju lokaciju u Plesent valleyu. Moæi èeš iæi sa simsom na posao ili ga pratiti dok ide na bazen ili u park.

- Možda æe tvoj sims proæi kraj neke slatke simljanke i poželit je bolje upoznati i to æe biti njegova želja koju ti pokušaj ostvariti.
Kupi svom djetetu teleskop i možda njegov san postane biti astronaut nakon par noæi promatranja svemira. Pokušaj ostvariti sve simsove želje prije njegove smrti.
Možda æe se tvoji simsi zanimati za snimanje filma ili dizajnerski posao.

- Na posao æe se tvoj sims moæi odjenuti kako on želi, moæi æe ostati na poslu koliko hoæe ili možda malo odspavati. No ako tvome šefu netko umre ili se rastavi morat èeš se ponašati puno ljubaznije!

- Ako je tvoj sims dobar prijatelj s nekim simsom ne znaæi da æe se oni zaljubiti jer æe za to ipak trebati više flerta i simpatije

Sve je to sims 3! A sad malo slika o velikooèekivanom simsu 3



Posted and Loaded By: Marin K.

ZABRANJENO KOPIRANJE I STAVLJANJE OVOG SADRŽAJA NA DRUGE STRANICE, BLOGOVE I SL.!!!
Post zaštièen pod: Copyrightom © 2008

Post je objavljen 06.05.2008. u 13:18 sati.