Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/pukmakarska

Marketing

I'm living my dream!

Ola dragi ljudi, pozdravljam!
Nadam se da ste najave zacrtali u svoje glavice, te da ćete se na vrijeme sjetiti svega što je vama zanimljivo, te nas posjetiti. Pišem post u prvom redu da obavijestimo sve članove, prijatelje i suradnike udruge o proteklim aktivnostima, te naravno da uputimo na sva planirana događanja u sklopu PUKa.
Moram priznati da smo jako zadovoljni svime što se u proteklih par dana događalo, da smo ponosni na ono što smo profesionalno i bez pogovora realizirali, te da imamo još više ambicija u svim smjerovima.
Također, sve vas pozivamo da nam se pridružite u smislu planova, realizacije projekata, volonterskih razonoda i sličnih aktivnosti na kojima možemo biti još bolji.

U sklopu 5. MOTO SUSRETA - Makarska, odrađena je Gitarijada, na kojoj su nastupili: U3, Mental Hell, Makadam, Kolostrum, Szentlyuk, Kolaps Prirode, Logo i 0+, a prve tri nagrade su podijeljene ovim redosljedom:
1. mjesto: L O G O
2. mjesto: Szentlyuk
3. mjesto: 0+ (Kolostrum)

PUK Makarska je također organizator (u suradnji sa Moto Klubom Sv. Jure - Makarska Rivijera i Disco clubom Plaža) finalnoga koncerta, koji se održao 3.5. subota, a na kojem su nastupili LET3, Natural, Szentlyuk i Čuvari Svirala, a na kojem je poradi malih komplikacija i poslovnih obaveza članova benda izostao pobjednik Gitarijade - Logo.
Ulaz je bio besplatan, te se zahvaljujemo svima onima koji su omogućili ovaj dobar bikerski party.
Obveze Udruge su porasle na više letvice, te se nadamo da će i u budućnosti ta granica ići što više. Kako se ono kaže - "Kad se male ruke slože, sve se može!!".

Kako su porasle obaveze, koliko same Udruge, toliko i članova, ali i sveokupnoga opusa radova, porasle su i financijske problematike, te ovim putem pozivamo sve one koji su voljni i sposobni priouniti Udruzi na sponzorski ili sufinancijski način, da nam se jave pa da iskombiniramo kakve dogovore. Nadam se da ima onih kojima je naš program zanimljiv i koji će rado uskočiti te pripomoći na ovaj ili onaj način. Udruga trenutno može ponuditi samo marketinšku, promocijsku, reklamnju suradnju za sve one koji će se pridružiti.

Osim toga, trazimo glavnog nositelja sponzorstva za veliki Open Air festival "PUK SUMMER CHAOS FEST" - 22.8. u ljetnom kinu Makarska, koji je zamišljen kao cjelodnevni događaj, a na kome će finalno nastupiti Edo Maajka. Prvi pokrovitelj je Grad Makarska.

Uskoro počinje učlanjenje u Udrugu i sa radom kreće mali suvenir shop u kome će članovi moći kupiti svašta po nešto po promo cijenama. Uključena je i glazbena oprema, žice i slično, no o tom po tom.

Kontakt, da ponovim:
mail: puk-makarska@live.com

Svi zainteresirani nek se jave. Puno je obaveza nadošlo, svaka čast svima!!!!

Uživajte!!

Post je objavljen 05.05.2008. u 13:34 sati.