Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nba

Marketing

DOUBLEHEADER: CSKA vs Maccabi (HRT2@21.00), Lakers vs Jazz (OBN@21.30)...



HORNETS 1, SPURS 0/David West Erupts for 30 points & 9 rebounds
NBA PLAYOFFS 2008/Sunday's Playoff Preview
NBA PLAYOFFS 2008/Highlights from May 3
NBA PLAYOFFS 2008/NBA TV TOP 10/May 3


Iako statistika sugerira da bi večerašnje gostovanje Hawksa u Bostonu trebala biti čista formalnost, posebno ako se ima na umu marketinški efekt eventualnog ispadanja Celticsa, David Stern je prije početka ove sezone prisegnuo da će NBA suci suditi sa dignitetom & integritetom.

Image Hosted by ImageShack.us
Da se ovogodišnja istočna verzija "We believe" Warriorsa ima pravo nadati jasno sugeriraju i CBS-ove depth charts. Svaka čast Bostonovom all-star trokutu, ali Hawksi su Ti koji skoro na svakoj poziciji imaju barem dvije kvalitetne alternacije. U mojim očima X-factor cijele serije je za sada Mike Bibby, ima tonu iskustva u doigravanju, a pogotovo u utakmicama kakva slijedi večeras...

Sličnih je razmišljanja o večerašnjem dvoboju i kolega Pakrac, evo kratkog citata iz njegovog e-maila:

Utakmica će biti vrlo intenzivna budući da je već bilo tenzija, čini mi se da su u trećoj utakmici Garnett i Pierce nešto prigovarali Hawksima, a Garnett se zakačio i sa sucem, ali NBA nikoga nije kaznila iako je možda trebala. Pierce je čak rukama pokazivao nekakav gangsterski znak.


Ništa manje uzbudljivo biti će finale Eurolige između moskovskog CSKA i Maccabia iz Tel Aviva. Pretpostavljam da će Maccabi imati više navijača na tribinama, te da bi utakmica do samoga kraja mogla biti neizvjesna.

Spomenuo bih da su jučer na pomoćnom terenu snage ukrstile ex-igračke legende Jugoplastike & Barcelone, a da je prije par dana cibonin junior Tomislav Zubčić na juniorskom turniru odigrao fenomenalno te zabilježio 24 poena & 19 skokova u 74:72 porazu Cibone od Lietuvasa Rytasa...

Večeras će započeti i prva prava playoff kušnja Lakersa pod nazivom Jazz...


Marjan Crnogaj a.k.a. Muraya
Nba.blog.hr




Post je objavljen 04.05.2008. u 14:12 sati.