Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/recenzijefilmova

Marketing

Dark Harvest (2004)

Image Hosted by ImageShack.us


Redatelj: Paul Moore
Glume:

Don Digiuilo - Sean
Jeanie Cheek - Darcy
Jennifer Leigh - Angela

Zemlja i trajanje filma: SAD, 88 min

You reap what you sow...

Šest teenagera odlazi na vikendicu u brda od svog prijatelja Seana, kojemu je otac tamo živio. Sve se činilo mirno dok Sean od jednog duha nije saznao da tamo prebiva prokletstvo od kojeg strašila postaju krvoločna i živa.
Prije svega moram reći da je film ultra-mega jeftin. Maske od strašila su jednom rječju katastrofa. Za ove maske bih se ja bolje potrudio da ih napravim jer nisu uopće strašne.

Image Hosted by ImageShack.us


Ekipa sa HorrorHR foruma i ja bi stvarno napravili uradak koji ne može biti gori od ove jeftinjare. Glumci su loši, od glavnog pa do drugog strašila, crnac je katastrofa, vidi se da je glumio samo u jednom filmu kao i većina njih, a to je ovaj žgromblić od horrora. Ocjene na većini sajtova su opravdane, manje od pozitivne ocjene. Nešto golotine što se dogodilo, a žao mi je što se i je, su mogli biti izvedeni sa ljepšim ''glumicama'', a ove su bile jednostavno loše, natjeraju gledatelja da prekine film.

Image Hosted by ImageShack.us


Ukratko, prvih 40 min nema veze sa horrorom, nego sa nekom triler dramom. Nakon što se taj neki duh ukazao, počeli su problemi. I opet tu imamo one teenagerske fore kao što su opijanje, droga, seks i bla,bla,bla...

Image Hosted by ImageShack.us


Ma, ovo je čisti promašaj od filma, a čuo sam da i ima neka dva nastavka koja su, navodno, iz iste godine...
Preskačite ovo što brže možete jer ovo govance je toliko loše da je čak u neku ruku i zabavno, hehe...

Post je objavljen 03.05.2008. u 21:45 sati.