Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/volukupusu

Marketing

Long time no see

Stvarno nisam dugo pisao. Ne drži me pisanje. Ok zadnja 2 do tri dana razmisljam intenzivno o tome pa sa valjda zato i refleksno otvorio editor.

Danas sam si sobu rasturio. Krevete, ormare...whole nine yards. Imam novu sobu, ali unutra je krevet viška. Novi potpuno. Svađam se i sa majkom. Nisam siguran zašto. Možda je ljuta što je shvatila da se njen stariji sin neće vratiti doma više. Pritom meni kaže da sam idiot i da idme u tri pizde materine zato što sam joj rekao istinu oko nekih stvari. Ne priča samnom od četvrtka. Ja je nesto pitam šuti ili okrene glavu. Glupa je. Ne mislim pritom ništa loše osim što ima nizak kvocijent inteligencije.

Nisam ekšli tako loš. Završit cu faks za 2 tjedna + 45 dana za diplomski. Naravno moji doma mi ne vjeruju. Čak ni ocjenama u indexu. Dec way, na početku ove godine rekao sam da cu se odseliti. Sad je i vrijeme za to. No financije...financije su gore nego hrvatski državni proračun.

Zapravo financije su u takvom stanju baš zato što sam i punio taj isti proračun. I kad sam uspio zatvoriti tu konstrukciju nekako, frend mi se ženi. Cap...100e u kovertu + troškovi oko momačke koja je večeras (da da večeras) i naravno, odijelo koje sam riješio "sponzorstvom" od oca.

Jebote na šta sam spao. A dobio sam i povišicu neki dan. Jep...14% gore...još uvijek premalo. Znam da će doći dani kada cu zarađivati dvoznamenkasti broj tisuća. Štoviše taj dan očekujem jako brzo. Prije slijedeće olimpijade sigurno.

Čitam post i razmišljam, možda je ovo čak i tema za drugi post, ali upravo sam shvatio zašto me pale pametne žene. Ja sam oduševljen tim rijetkim dijamantima od pametnih žena. Najs.

Post je objavljen 03.05.2008. u 18:13 sati.