Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/shegrthlapitj

Marketing

Dragi moji!
Vjerujem da sve rjeđe dolazite na ovo mjesto, ali sam sigurna da vam je drago kada vidite kakav trag života na njemu, odnosno, trag mene u komentarima na svojim blogovima.
To što me nema, opet je čista nemarnost, ali i nedostatak vremena. Ponekada se i zaletim do vaših blogova, ali često ne ostavljam komentar jer, vjerujte, nemam vremena.
Kao što znate, osim o poslu (koji za mene ne prestaje izlaskom iz ureda, dapače), razmišljam o krečenju, ugradbenom ormaru, kuhinji, parketima, novcima koji su za sve to potrebni... pa onda malo tulumarim, sve rjeđe općenito čitam... Ma, totalna ludnica budući da u stan mislimo useliti do godišnjice braka, 23. lipnja pa nam baš i nije ostalo puno vremena.
Dakle, od mog posljednjeg posta do sada se nije dogodilo ništa značajno (poput udaje, promaknuća...sretan) nego jednostavno nisam stizala.
No, to ne znači da ne mislim na sve vas. Dapače. Svako se malo sjetim Luki, Goldie i njezinog mališana. Koja je najnovija intrigantna tema Kinkyinog posta, kako Kneginjica u školi, a 16-ica na faksu, što radi Baća Iva u dalekom svijetu i je li Ratar i bekrija u međuvremenu bio rodnim nam Sikirevcima...
Osim toga, toliko bih toga podijelila s vama, iako, nekada mi je društva, ljudi i rasprava i previše. Sve te teme zaprarvo prežvačem na poslu pa onda i s Debom kod kuće pa mi često treba samo mir.
Eto, toliko za sada. Nadam se da ću ubuduće naići ipak malo više vremena za svoje blogoprijatelje!
Pusa svima!!!


Post je objavljen 03.05.2008. u 18:02 sati.