Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svid

Marketing

Kulturno umjetnička događanja u gradu

Večeras se u prostorijama udruge Spirit s početkom u 19:30 održava promocija video spota pjesme «Želim...» U izvedbi Denno feat. Mateya.
Spot će se moći pratiti posredstvom Video streama na Internet adresi www.poriluk.com gdje će svakih "punih" pola sata biti emitiran video "ŽELIM..." Ostali tajming streama sačinjavaju druge video snimke u produkciji Spirit-AWE koja potpisuje i video spot "ŽELIM..." Stream traje od 19-24 sata.

********************************************************************************************

U Rijeci se od 1. do 15. svibnja održava peto izdanje već tradicionalne međunarodne umjetničke radionice, poznate pod nazivom ART CAMP TARSA. Ideator i voditelj radionice je riječki i zagrebački umjetnik Dejan Kljun, od kojega su tijekom posljednjih godina pokrenute brojne zanimljive inicijative i projekti na našoj art sceni. Dejan Kljun će osobno voditi radionice Uvod u materiju, rad u kamenu, drvu, glini i metalima, te crtanje, slikanje i modeliranje u značenju pripreme mape za upis na umjetničke studije. Pored rada na prostoru terase pred Pythonom na Muzejskom trgu, pojedini segmenti programa Art camp Tarsa – e održat će se i u prostoru Udruge Korak ispred na adresi Kružna 6.
Na Dan oslobođenja Rijeke, sutra, u Galeriji moći umjetnika bit će izveden skulptorski performans. Otvorenje će započeti u 19 sati u prostoriji na vrhu Riječkoga nebodera. Performans se sastoji u akciji kiparskoga portretiranja Damira Čargonje Čarlija, a u klasičnom kiparskom materijalu glini, kojemu je upravo Kljun posvetio posebnu umjetničku pozornost tijekom posljednjih dvije godine. Kiparska studija Čargonjinog lica konceptualno korespondira s temom traženja i ispitivanja identiteta.

******************************************************************************************



Post je objavljen 02.05.2008. u 12:15 sati.