Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/terziceva7

Marketing

Dostava Zapisnika TEHNOPLASTU i izvršenje obveza po Zapisniku

Split, 30. travnja 2008. godine
Terzićeva 7
Kontakt osoba: Nenad UVODIĆ
predstavnik suvlasnika Terzićeve 7
Mob: 091 204 89 73
e-mail: nenad.uvodic@ekz.hr
web: http://terziceva7.blog.hr/

TEHNOPLAST d.o.o. Split
n/r direktor gosp. Mario Pulić
fax: 48-30-74

PREDMET: ZAPISNIKA br. 5 SA ZAJEDNIČKOG SASTANKA SVIH SUVLASNIKA T7
- dostava i izvršenje obveza po Zapisniku


Poštovani direktore upravitelja gosp. Pulić,
dana 24. travnja o.g. održan je 5. sastanak svih suvlasnika Terzićeve 7. U privitku Vam dostavljam original Zapisnika koji je potpisan od strane 21 suvlasnika od 25 mogućih što u obračunskoj površini predstavlja 78,25%. Time se potvrđuje da su sve Odluke po tom Zapisniku legitimne.

Ovdje bih se osvrnuo na točku 7. i 8.
Točka 7. se odnosi na podmirenje svih troškova prema upravitelju na dan 30. travnja o.g. One su ranije bile zaustavljene od strane predstavnika suvlasnika koji je u tome dobio i podršku svojih suvlasnika, a sve do ispunjenja uvjeta po dopisu od siječnja 2008. godine.

Točka 8. se odnosi na iskazivanju nepovjerenja suvlasnika Terzićeve 7 prema društvu TEHNOPLAST d.o.o. Split u smislu upravljanja zgradom.
Obzirom na prethodno, molim Vas da pripremite svu potrebnu dokumentaciju koja je potrebna za prelazak kod drugog upravitelja.

Prelaskom ulaza Terzićeve 7 kod drugog upravitelja se obveze koje su suvlasnici na 5. sastanku preuzeli (prema Stambeno-poslovnom objektu BRODARICA) ni u kom slučaju ne poništavaju. Dapače, one i dalje vrijede ukoliko se i kada postigne dogovor oko navedenih tema s ostalim suvlasnicima na Brodarici.

Na kraju, pored dosta nesuglasica i povišenih tonova (i ružnih riječi međusobno izgovorenih) želio bih da ovaj rastanak protekne mirno i dostojanstveno. Jer, nikada ne reci nikad. Niti će ovaj predstavnik biti trajno na funkciji, niti ste Vi kao upravitelj toliko loši da se pod nekim drugim okolnostima u budućnosti ovaj ulaz neće ponovno vratiti pod Vaše upravljanje. A tome će, kao i do sada, ponovno odlučivati suvlasnici Terzićeve 7.

S poštovanjem,
M. P.
Predstavnik suvlasnika T7
_ _ _ _ _ _ _ _ _
Nenad Uvodić
Na znanje:
1) Oglasna ploča ulaza Terzićeve 7;
2) web: http://terziceva7.blog.hr/


Post je objavljen 01.05.2008. u 08:00 sati.