Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rukometasicabj

Marketing

a-lo čitatelji moji malobrojni
tako se ja jednog divnog dana odlučila napisat post ali kako to kod mene biva "uvijek neš krene po zlu" tako je i tog divnog sunčanog dana bilo..
napisala sam doslovce Karenjinu broj 2 (metaforički si to uzmite) i onda stisnem objavi i naravno nije mi objavilo jer su bili neki radovi u blog točka ha er-u..pa mateer im..joooj..poludila sam..tako da me napustila volja za ponavljanjem tog posta,...i od toga je prolo dosta vremena.i evo prisiljena sam pisat novi post tako da izbjegnem ona pitanja " pepa kad će novi post? dosadno mi je nemam šta čitat " (i tome slično)..pa eto,,pišem vam ga pa vi čituckajte..(samo kad bi imali šta zanimljivog bilo bi bolje jel? =) )

ovaaj,da..meni pao kamen sa srca..nastupilo je olakšanje.zašto?
pa eto,ja se rješila geografije (ajmo,ajmo atentat na mene kak geografija?,to je lagano.(headbang to naučim za čas i te štreberske fore,reko dobro,.poludim na to odmah..ja geografiju nemogu podnjet ,jednostavno nemogu a kad meni nešt nije zanimljivo ja to nemogu naučit.
boli mene ku*ac kakva je klima u SAD-u i šta se uzgaja u Austrailiji blabla .nezanima me šta mi baba tam negdje na selu uzgaja a zanimat če me šta jedni australci ..ccc i kog zanima kakva je klima u SAD-u ( to sam sad bez ikakve veze rekla za SAD)..ufff.al dobro jee..
snašla se ja već nekak,ipak pitala me nešto iz opće kulture pa me to spasilo..=) kao naprimjer da su Amerikanci (onaj njihov Microsoft) izabrali Irsku kao sjedište za osvajanje europskog tržišta..fala 24 sata što su taj članak objavili u svojim novinama , hvala mami što je kupila novine.i što sam ja to pročitala tam dolje među zanimljivostima :P jeeej..i dobila sam 3..s obzirom da nisam knjigu taknula,al kad kažem da nisam ja onda stvarno nisam ( ccc nisam ja ko neki psiho debili koji kao nikad ne uče a dobiju 5 i onda se tamo u razredu onako podmuklo i isčuđavaju onim forama " pa kak 5" ili "nemogu vjerovat" a đubraad doma jeli nisu samo da imaju vremena učit puknucupuknucu) joj,joj..kak sam raspoložena za prepucavanje s nekim.
a trebala bi bit dobre volje..naughtynaughty
stari dobio plaću pa sad nastupa ulizivanje..svima jako dobro poznato..jel? :P
pred njim si radim spisak onog šta mi fali..ternisice,pa pokoja majica,trenirka..itd..=) sve to samo da on čuje..=) maa dobar moj stari. bit će para..smijehsmijeh

.=) nebiste vjerovali ali ja danas bila na predstavi..( znam da zvuči nevejrojatno ali..čuda se događaju =)
i to na predstavi koja nije povezana sa školom ,ni s bilo čim ..nego moja dobra volja thumbup prije bi rkla Pepšina.al sve je to isto..Pepša,ja,ja Pepša tak svejedno :P jel?
ovoga..ona se sjetila ić na predstavu i reko aj idemo.
neznam dal ću ikad bit na tak dobroj predstavi :P
svaka čast,,inače nisam imala visoko mišljenje o tom kazalištu i općenito o predstavama uvijek je bilo 0 bodova..plač Majke Božje..al ovo je sad uljepšalo mišljenje.--..hihihi još dok je plava ciganka počela derat po domu kulture..ma milina..=)naughtynaughtynaughty

nego..
idete u grad u subotu? maah..ajde..mogu si mislit da idete večina vas..
....prek0sutra ću možda ići na feštu kod vlajka,,,još nije baš 100% sigurno
jaavit ću mu..Vlajko ako čitaš ovo dođi na msn da ti javim konačano( mah) ,i takoc,,
da promjenim i pjesmu NAPOKON..iako ova nije automatski kretala nego ste se morali udostojit stisnut PLAY ko je svaka mu čast ko nije neg mu bude žao jer već sad stiže nova :P

bye bye


Post je objavljen 01.05.2008. u 00:10 sati.