Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fotoprica

Marketing

Prvi post (Baš maštovit naslov, jel?:D)

Eto kako čovjek mora u prvom postu kritizirati:
http://www.osijek031.com/osijek.php?topic_id=13335

Gospodin Ivan Vekić je autor ovog članka na portalu Osijek 031 u kojem bezočno i seksistički piše kritiku na policajku. Gospodin Vekić je napisao ovo:
Prvo što ćemo se zapitati jest, je li ispravno na iznimno prometnom raskrižju reguliranje prometa povjeriti neiskusnoj policajki i to još uočljivo ljepuškastoj i stasitoj? S obzirom na to da je upućena na odgovoran posao na ulici, a ne na snimanje za reklamni plakat kojim se pozivaju kadeti za upis u Policijsku akademiju, njezina tjelesna privlačnost nepotrebno privlači pozornost sudionika u prometu i smanjuje oprez pri vožnji.

Sreća pa smo prvo zapazili da nije ispravno poslati na prometno raskrižje neiskusnu policajku, a ne to da je uočljivo ljepuškasta i stasita (kobila ili policajka?). I što s ovim djelom gdje njezina tjelesna privlačnost plijeni pažnju? Trebala bi se udebljati dvadeset kilograma kako bi mogla raditi odgovoran posao na ulici (?!) i ne smanjivati oprez pri vožnji?
I nakon ovakvog članka gospodin Vekić se pita koji problemi su nastali u pravosuđu u ovim godinama demokracije u lijepoj naštoj...
I vjerojatno se nikada neće sjetiti da su problemi u mentalitetu. Pa i ovakvom koji smatra da policajka iz nekog razloga ne treba biti zgodna i lijepa... i da ako to je to postaje njen problem pri obavljanju "odgovornog posla na ulici". Mada ja još uvijek ne shvaćam što je to policajka neodgovorno učinila osim što se usudila biti zgodna i lijepa, da ne kažem stasita.

Nego, da ja u Prvom postu ne pišem samo ružno, evo jedan ananas od jučer:


Image and video hosting by TinyPic



Post je objavljen 30.04.2008. u 10:06 sati.